Persoane interesate

marți, 8 ianuarie 2013

Capitolul 7. Regele vampirilor

Cu scuzele de rigoare pentru faptul ca am postat asa de tarziu, si e un capitol atat de mic ... va las sa cititi :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Somnul o lua radid pe Mary, nefiind capabila sa reziste lumii viselor.
Se afla intr-un castel facut din piatra , fiind foarte vechi. Mary statea in genunchi pe podea, frecand de zor o pata ce parea ca nu vroia sa se stearga. Obosia, isi sterse transpiratia de pe frunte cu dosul mainii drepte, in care se afla o cârpă.
-          Ce crezi ca faci! Striga o voce.Esti aici sa muncesti, nu sa stai degeaba, rasuna vocea.
-          Dar, muncesc , doar ca nu mai pot! se planse Mary.
-          Atunci daca nu mai poti, inseamna ca nu ne mai esti de nici un folos, rasuna vocea.
Mary privi in sus, incercand sa vada persoana cu care vorbea. La etajul superior, un barbat trecut pe varsta mijlocie, imbracat intr-o pelerina rosie, o privea. Mary se infiora cand ii vazu privirea insangerata, dar se sperie si mai si, cand isi dadu seama ca acel om era chiar tatal ei.
-          Si stii ce facem cu oamenii inutili! Spuse barbatul aratandu-si coltii de vampir, aratand fioros.

-          Nu! Striga Mary ridicandu-se din pat.Privi camera, amintindu-si unde era. Nu parea ca cineva sa fi intrat inuntru, asa ca se linisti. Isi apasa mana pe piept, incercand sa isi potoleasca bataile inimii, si sa se calmeze.

Isi arunca picioarele peste marginea patului, privind covorul de la marginea patului. O bubuitura se auzi iar Mary isi indrepta imediat privirea spre usa. Aceasta se deschise cu o smuncitura, iar Mary sari din pat, indepartandu-se cativa pasi, cand doi tipi intrara in camera. Aveau cu totii fete furioasa, ceea ce o ingrozi pe Mary. Nici nu apuca sa stige, cand cei doi ajunsera langa ea, si o apucara de ambele maini, tarand-o afara din camera. Incepura sa o traga dupa ei pe holuri, in timp ce fata se zbatea fara a le ingreuna catusi de putin munca celor doi.
  In sfarsit, ajunsera in fata unor usi duble ce pareau foarte masive. Unul din cei doi vampiri care o tineau, a ciocanit la usa de doua ori, apoi s-a dat un pas in spate, reluandu-si pozitia. Usile  s-au deschis provocand un scartait infiorator, lasand la iveala inca doi vampiri care le deschisera. Camera era imensa, si intr-un fel parea rece. Era facut din piatra si nu avea prea multe obiecte decorative. Mary, observa ca pe un perete era un desen ce reprezenta o scena dintr-o lupta, iar pe ceilalti pereti, cateva arme stateau atarnate. Mai mult sabii si cutite si chiar sulite.
 In fata, se ridica un tron ce parea foarte masiv, facut din metal, fiind asezat pe o platforma din piatra, in timp ce peretele din spate era acoperit cu un fel de cortina de culoare rubinie, din tavan pana in podea. Avand in vedere ca se afla sub pamant, camera nu avea ferestre, totul fiind luminat de cateva becuri si multe lumanari rosii. Totul arata infiorator. Cei doi vampiri inca o mai tineau de maini, ducand-o pana in fata platformei. Privi in sus, si observa ca mai era un etaj cu vedere spre locul in care se afla. Acolo, zeci de vampiri o priveau fix, urmarindu-i orice miscare.
 Dintr-o data, vampirii au inceput sa se miste, zumzaind in spatele ei, apoi incetara brusc. Mary se intreba ce se petrece cand, din spatele cortinei aparu un vampir de vreo 20 de ani blond, fiind imbracat intr-un costum ce parea ca nu se putea potrivi in epoca aceasta. Se aseza pe tron, privind-o pe Mary intrebator. Aceasta se intreba unde o fi Stark exact in momentul in care, de dupa aceeasi cortina iesira inca doi vampiri ce il duceau pe Stark. Acesta din urma fiind legat de maini la spate, si carat de celilalti doi vampiri.
Groaza o strabatu pe fata cand vazu in ce hal arata Stark. Tipul blond de pe tron incepu sa vorbeasca.
-          Micutii mei vampirasi, spuse el zambind. Dupa cum vedeti, avem un om printre noi, adus, de unul dintre fratii nostri.
Mii de sunete de dezaprobare au invadat sala.
-          Da, da, cu totii stim ca nu avem voie sa aducem un om in ascunzatoarea noastra , si stim ca exista si o pedeapsa pentru asta.
Mai multe urale, de data aceasta aprobatoare se auzira.
- Tradatorul, aici de fata -arata spre Stark- si-a recunoscut deja vina. Deci, e timpul sa stabilim pedeapsa. Asadar, pentru dezvaluirea casei noastre si mai ales a speciei noastre, unui muritor, legea spune ca ar trebui sa te alungam din Cladirea Vampirilor .
Alte urale incepura iar Mary era foarte speriata.
-          Insa, mai ai o sansa pentru a te revansa, explica vampirul blond.
Mary si-a dat seama ca el trebuie sa fie Regele vampirilor, sau cam asa ceva.
-          Avand in vedere ca ti-ai recunoscut vina si ai venit sa-mi raportezi personal greseala ta, iti mai acord o ultima sansa. Ceea ce tu trebuie sa faci pentru a-i multumi pe fratii tai,- spuse blondul zambind in directia lui Mary,- este sa o transformi pe muriotoare si sa ai grija de ea.
Stark incepu sa se zbata vrand sa se elibereze, iar, la semnul regelui, cei doi vampiri ii dadura drumul impingandu-l in fata, astfel ca Stark cazu in genunchi.
-          Transformarea va avea loc aici si acum ! explica vampirul rege.
Alte urale umplura camera in timp ce Mary era socata. Cei doi vampiri care o tineau incepura sa o aduca tot mai in fata , astfel ca acum se afla in fata lui Stark. Acesta nu o privea. Isi tinea buzele stranse privind intr-o parte, strangandu-si pumnii.
-          Doar asa iti vei rascumpara greseala, spuse regele.
Dintr-o data, toti vampirii incepura a striga la unison” Fa-o! Fa-o! “.
Stark se apleca spre Mary, sprijinindu-se de umarul ei cu o mana. O privi in ochi cu parere de rau mimand: “ Imi pare rau”.Isi sfasie cu coltii propriul brat, obligand-o apoi sa bea din sangele lui, apoi se apleca spre gatul ei, si-si infipse coltii, facand-o pe Mary sa tipe de durere. Galagia facea ca durerea sa persiste chiar si dupa ce Stark se retrase. Fata cazu la pamant pe jumatate constienta.
-          Acum, ti-ai reparat greseala, frate. Ai grija de noua ta creatie, spuse regele si isi din camera.
Stark se apleca luand-o pe Mary in brate, si ducand-o in camera lui, asezand-o pe pat.
               
                                                      ****

Trecusera deja 6 zile de cand Mary era incostienta si inca nu-si reveni. Stark incepea sa devina ingrijorat deoarece nu ar fi trebuit sa dureze asa de mult transformarea , si in plus, nu parea a se fi schimbat nici macar un pic.
 Iesi din camera, deoarece trebuia sa vaneze. Pana atunci o supraveghease pe Mary, asa ca avea nevoie disperata de sange.
In urma lui, Mary incepu sa-si revina. Pleopele ei fluturara cu repeziciune incercand sa vada mai bine. Pieptul ei se umplu cu aer, iar ea se ridica in sezut. Privi prin jur, amintindu-si cele petrecute. Alerga pana la baie privindu-se in oglenda, incercand sa observe daca ceva era schimbat la ea. Insa nimic nu parea schimbat. Iesi din baie si se aseza pe canapea. Pe o masuta era asezat un obiect decorativ. Fata se intinse spre el, luandu-l in mana, consentrandu-se pe acel obiect, ce parea a fi din ceramica apoi stranse cu putere. Insa nimic nu se intampla. Nu se sparse, nu se deformase, nu se intampla nimic. Mary puse obiectul inapoi, oftand trista. Ar fi fost super daca ar fi putut deveni vampir, se gandi ea.
 Dupa o secunda, usa se auzi deschizandu-se, iar Stark intra pe ea, cu o figura trista. Nu-si ridica privirea decat atunci cand vru sa se aseze pe canapea. Socul era intiparit pe toata fata lui, in timp ce o privea pe Mary.
- Tu... nu esti vampir! Spuse el mai mult ca pe o constatare.

6 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

zici ca suntem la surprize surprize!!!:)) e ceva special la ea de nu poate fi transformata...dar oare ce...si cand va afla regele cred ca va iesi urat!!!

dya spunea...

E ceva ciudat la ea,ceva imi spune ca are legatura cu tatal ei,sau poate ma insel...Stiam eu ca nu are cum sa se transforme in vampir atat de repede!Oricum,imi place tare mult capitolul!Si astept next!:*:*

Danny spunea...

interesanta intorsatura,astept continuarea :)

D. spunea...

Imi batea inima mai tare cand am citit ca a muscat-o. 8->
Mor de nerabdare sa vad ce va urma.Vrei te rog muuuuult sa pui continuarea? :o3

lory96 spunea...

de abia astept continuarea!!! e super:)

Melissa spunea...

Ma gandeam ca imdediat de cum a intrat in cladirea aceea o sa devina vampir , dar acum zici ca pana la urma nu e vampir ?
Ciudat , imi place !
Abea astept sa scrii si urmatorul capitol :>

Melodia saptamanii