Persoane interesate

vineri, 9 noiembrie 2012

My father hunts vampires - Rezumat




          Mary Johnson , este fiica unui fel de preot ce conduce un fel de secta pentru protectia oamenilor , intitulata : “ Salvatorii umanitatii “ . Bill Johnson este ferm convins ca in lume , exista acele creaturi ale noptii care omoara oameni , si pe care toata lumea le considera un mit . Nimeni , cu exceptia celor care fac parte din acea secta , nu stie de adevaratatele lor intentii . Mary nu este de aceeasi parere cu tatal ei , considerandu-l nebun ,  pe el si pe toti cei care-i sustin ideile  . Considera ca acele  idei sunt doar povesti , mituri , ceva ireal . Asta pana cand da nas in nas cu mitul . La propriu vorbind .
 



_______________________________________________________________________
Sectă este denumirea dată unui grup de persoane ce formează o comunitate religioasă, care s-a separat de biserica oficială[1] în scopul corectării unor abateri doctrinare atribuite structurii-mamă. De regulă, denumirea de sectă nu este acceptată de membrii grupării, care consideră că ei sunt singurii care dețin „adevărul”.



Sper ca v-am trezit putin interesul si o sa ma urmariti mai indeaproape :) Sper doar ca voi putea pune capitolele la timp si ca veti comenta :)
       Nu uitati ca astept pareri :)
Cred ca voi pune si lista personajelor putin mai incolo :*

4 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

deja m-ai intrigat!!!abia astept primul capitol;;)

dya spunea...

Cat de tare!!!Ma duc la primul capitol!Imi plac personajele foarte mult!:*

Law spunea...

cate idei iti vin :)
imi place :D

Danny spunea...

sa stii ca m-ai intrigat,merg la primul capitol :*

Melodia saptamanii