Persoane interesate

duminică, 16 septembrie 2012

MEC. Capitolul 11.

Buna dragilor. Surpriza!!!!
Asa, ca sa mai uitati de cosmarul ce incepe de maine :) Capitolul urmator , cred ca va intarzia putin, din motive evidente, dar asa cum am mai spus, am sa ma straduiesc !

Acum sa incep si cu o voste buna ? Sau rea ?
Ficul se aproprie de sfarsit . Mai am doar ceteva capitole, si nu va voi spune cate, caci cu siguranta va veti intrista :( Dar nu va faceti griji. Doar stiti ca eu intotdeauna va fac cadouri frumoase, asa ca.... de fapt e surpriza ! Veti vedea voi ! :)
Acum va las sa cititi :))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Bella zambi cand vazu barbatul frumos ce intra  pe ringul de dans. Curand, mai multe fete imbracate sumar, se alaturara acestuia, dansand cat mai provocator. Bella isi puse jos bautura, indreptandu-se spre barbat, privindu-l atenta, parca se temea sa nu dispara daca clipea macar o data.

  In acest timp, Tom isi privea telefonul incruntat. Pana la urma apasa tasta de apelare. Aculta tonul de apel de cateva ori, insa Bella nu raspunse. Se simtea derutat de acel sarut. Nu ca nu i-ar fi placut, insa nu trebuia sa faca asta. Nu acum. In tot acest timp, isi daduse seama ca defapt o place pe Bella, insa stia ca nu trebuia sa se aproprie de ea in felul acela. Ea era indragostita de Edward Cullen, nu de el. Insa in momentul in care ea tipase la el, nervoasa fiind, i se paru atat de atragatoare, incat nu se putu abtine.
   Dupa al cincilea apel, Tom ofta. Credea si el ca Bella nu avea sa mai vorbeasca cu el vreodata, si probabil ca nu i-ar fi raspuns pentru nimic in lume. Insa constiinta nu il lasa in pace. Trebuia sa isi ceara scuze.
  Iesi din propria cabana, indreptandu-se cu pasi hotarati si apasati, spre cabana de langa. Se opri in fata usii inspirand si expirand de cateva ori, incercand sa se calmeze si sa-si gaseasca cuvintele.
“ Bella, te rog sa ma ierti fiindca... eu...Nu!” isi spuse el hotarat.”  Nu am vrut sa te sarut! Am facut-o pentru ca... Of !” facu el enervat. Nu avea nimic. Nu stia ce naiba avea sa-i spuna Bellei cand va sta in fata lui si-l va privi cu acei ochi ciocolatii, acum probabil plini de ura.
 Incerca sa se imbarbateze putin, apoi batu repede de doua ori in usa, dandu-se un pas in spate. Astepta putin, insa niciun raspuns nu se auzi de inauntru. Se incrunta putin si mai ciocani de cateva ori. De acum isi facea griji.
-         Bella? Esti acolo ? Esti bine? Te rog, spune ceva! Stiu ca esti suparata pe mine, dar te rog spune-mi daca macar esti acolo, striga Tom prin usa.
  Cand niciun raspuns nu veni, ingrijorarea lui Tom crescu. Se putea intampla orice cu ea. Putea fi lesinata sau mai rau... Zeci de scenarii macabre ii trecu prin cap lui Tom, si se repezi spre cabana lui. Norocul lui ca avea un set de chei de la cabana Bellei, gandindu-se ca probabil la cat de aiurita era, si le-ar pierde din prima zi.
   Reveni in fuga la cabana Bellei, bagand cheia in broasca si descuind usa. Navali inauntru alarmat, uitandu-se disperat peste tot. Insa Bella nu era de gasit. Verifica si baia, si dulapurile, si sub pat, insa ea nu era nicaieri.
 “Cel putin, nu plecase!” isi spuse Tom , privind la dulapul plin cu haine. Dar unde putea fi ?
   Bella era acum foarte aproape de Edward, dansand si ea provocator, incepand sa flirteze cu acesta. Edward prinse pe loc drag de ea, si ii acorda atentia maxima, dansand numai cu ea.
-         Hei, buna frumoaso ! spuse Edward, in timp ce-i analiza trupul bine sculptat.
-         Buna si tie! ii raspunse Bella zambindu-i provocator.
-         Cum te numesti? o intreba el, punandu-si mainile pe soldurile ei, in timp ce Bella il cuprinse de gat.
-         Bella...Swan! spuse ea mai mult soptindu-i la ureche. Edward ranji, strangand-o mai aproape de pieptul lui.
-         Eu sunt...
-         Edward Cullen, stiu! spuse Bella intrerupandu-i propozitia. Faimosul...Edward Cullen, continua ea muscandu-si buza inferioara si zambindu-i, incercand sa para sexy.
  Edward se uita putin incruntat la ea, de parca l-ar fi confundat, dar apoi isi largi ochii si zambi si mai  mult.
-         Oh! Chiar el, papusa! Ii raspunse acesta senzual. Acum... mi s-a facut cam sete de la atata dans. Ce-ar fi sa mergem pana la bar si sa-ti ofer ceva de baut? ii propuse acesta.
-         Ok, aproba Bella urmandu-l.
  Cei doi ajunsera la bar iar Edward comanda doua martini. Incepura o conversatie usoara, fiecare spunand mai multe detalii despre celalalt. Cei drept, din perspectiva Bellei, discutia cam devenea plictisitoare. Nu si-l imaginase asa pe Edward Cullen. Facea tot posibilul sa se arate interesata, insa mai mult pentru faptul ca era nervoasa pe Tom, si vroia sa se razbune. Acum chiar nu mai avea vreun interes fata de domnul Cullen.
  Edward continua sa povesteasca ceva, in timp ce Bella asculta de-a dretul plictisita, band din martiniul ei. Era al cincilea si deja se simtea ametita. Edward continua sa ii mai comande, desi Bella refuza politicos. Insa el nu o lasa pana ce nu o vedea ca-si bea bautura. Parca vroia sa o imbete.
  Bella tranti paharul gol pe tejghea, plictisita si beata. Deja vedea dublu, iar totul in jurul ei se invartea. Cand vazu ca Edward mai comanda inca o bautura era gata sa se ridice si sa plece, cand o voce o striga:
-         Bella? Doamne, Bella in ce hal esti? Spuse vocea barbateasca din spatele fetei.
  Bella isi intoarse capul in directia vocii, vazandu-l pe nimeni altul decat Tom, cu o fata ingrijorata, dar totodata iritat.
-         Tu? Spuse Bella simtind cum devine din ce in ce mai nervoasa. Ce naiba cauti aici? Nu ti-a ajuns umilinta ce mi-ai provocat-o? Ai venit sa-mi dai lovitura de gratie? Ei bine, uite ca nu mai ai nicio sansa, pentru ca... L-am gasit pe Edward Cullen ! spuse clatinandu-se putin pe scaunul ei, sprijinindu-se intr-o mana, iar cu cealalta aratand spre Edward. Acesta ii zambi lui Tom si il saluta cu doua degete.
-         Bella el nu e...
-         Taci ! Nu vreau sa mai aud un cuvant! Tipa Bella. Nu ai dreptul sa imi spui ce sa fac! Haide Edward, sa plecam in alta parte. Locul asta devine cam aglomerat, spuse Bella tragandu-l de mana pe Edward si uitandu-se urat la Tom.
Edward o urma zambaret, facandu-i cu ochiul lui Tom in drum spre iesire.
-         Dar ...! incerca Tom sa protesteze, insa Bella era prea departe acum.
Se aseza in locul ei pe scaunul de la bar si isi comanda si el o tarie. O dadu repede peste cap, si mai ceru inca una. Mintea lui lucra la o viteza uluitoare. Incerca sa vada unde si cu ce a gresit. Totul era prea bine planuit. De unde naiba a mai aparut si acest personaj ? Auzi cica, Edward Cullen ? De parca el nu stia cum arata realul Cullen…
Bella il tragea dupa ea pe Edward, desi abia mai putea merge cat de cat drept.
-Si unde mergem papusa? intreba acesta parca nerabdator.
Bella ofta, trecandu-si o mana prin par, uitandu-se cu atentie la drum.
-         In cabana mea, presupun, spuse aceasta, continuand sa mearga.
Ajunsera in fata usii, iar Bella descuia usa, abia nimerind broasca, si injurand pe soptite. Cand in sfarsit reusi sa deschida usa, intra in cabana, aruncandu-si poseta cat colo, asezandu-se pe capatul patului, sprijinindu-se cu spatele de acesta. Incepea sa o doara capul, asa ca isi aduse genunchii la piept, si-si baga mainile in par, tinandu-si capul.
O voce in dese glasul, ceea ce o aduse pe Bella la realitate, amintindu-si de Edward. Isi ridica privirea, vazand cum Edward se uita analizator prin camera.
- Dragut loc! E foarte scump sa ai casuta pe plaja. Esti bogata rau ! Spuse el, lasandu-si privirea spre Bella. Dar si superba, cresti rapid in ochii mei, spuse acesta zambindu-i seducator.
Se apropie de ea si o ridica in picioare, imbratisandu-i talia.
-         Of, papusa, nu trebuie sa-ti mai faci nervi cu ratatul ala! Nu te merita! ii sopti in ureche, in timp ce incepu sa o sarute suav pe gat.
-         Nu am nimic cu el. Si te rog, pleaca din casa mea! Spuse Bella incercand sa se elibereze din mainile lui.
-         Glumesti ? Ala e in  limba dupa tine. Si, haide... doar nu am venit pana aici degeaba! Suntem amandoi maturi si vaccinati. N-ai pentru ce acum sa-ti arati fitele. Spuse Edward tragand-o din nou mai aproape de pieptul lui, incepand sa o sarute mai dur.
-         Am spus sa ma lasi! Tipa Bella, zbatandu-se din bratele lui Edward, insa acesta o tinea prea strans.
-         Tu singura te-ai agatat de mine. Asa ca hai sa terminam mai repede tot.
  Acesta continua sa-i sarute umerii, gatul, coborand spre decolteu, cu brutalitate. Bella se zbatea si incerca sa il loveasca, insa nu prea reusea. Dintr-o miscare, Edward ii rupse rochia in partea din fata, lasandu-i la vedere sutienul rosu cu dantela neagra. Acesta zambi malefic, iar Bella putea vedea in ochii lui, pe langa dorinta, si o urma de nebunie. Incepu sa se zbata si mai mult, strigand dupa ajutor, fiind de-a dreptul speriata.
  Edward o izbi cu spatele intr-un perete, presand-o cu propriul corp, in timp ce o mana i-o puse peste gura, sa nu mai tipe, iar cealalta ii ridica piciorul drept, pipaindu-i pulpa si presandu-se peste ea.
   Lacrimi amare tasnira din ochii Bellei, terifiata ca avea sa fie violata. Insa, cand speranta ei aproape ca o parasi, usa cabanei ei se tranti cu violenta de perete, in prag stand un Tom incredibil de nervos.
-         Da-te de pe ea! Porunci Tom.
-         Scuze amice! Tu ti-ai ratat sansa! Ii raspunse Edward, ranjindu-i diabolic.
  Tom parca vazuse negru in fata ochilor, si se arunca spre Edward , incepand sa-i care pumni. Edward matahia din maini fara rezultat, Tom era mult mai rapid si agil.
Intr-un sfarsit, Edward cazu fara putere la podea, neputincios sub ploaia de lovituri.
  Bella iesi imediat din starea de soc, constienta fiind ca Tom avea sa-l ucida pe Edward. Sari langa Tom, si incerca sa-l opreasca.
-         Tom ! Tom opreste-te ai sa-l omori! Striga Bella speriata, cu lacrimi in ochi.
-         Asa merita jigodia! tipa Tom privindu-l cu ura pe cel de jos.
-         Dar e Edward Cullen! Opreste-te! Se planse Bella, apucandu-l de un brat si tragandu-l de pe Edward care parea inconstient.
-         Dar Bella, el nu e cine crezi tu! Spuse furios Tom.
Bella il privi neincrezatoare, uitandu-se apoi la barbatul ce zacea pe podea, plin de sange. Langa el, zacea un pasaport. Bella se apleca si-l ridica de pe podea, deschizandu-l si privind inuntru. Edward James Cullen, era scris cu litere ingrosate.
-         Tom, uite negru pe alb scrie Edward Cullen. Ii reprosa ea.
-         Pe realul Edward il cheama Edward Masen Cullen. Asta nu e el. Tom ii explica ciudat de calm.
 Bella scapa pasaportul din mana punandu-si cealalta mana la gura, uimita.
-Doamne, ce era sa fac! spuse Bella, mai mult ingrozita. Se intoarse cu fata spre Tom care o privea intr-un fel vinovat. Imi pare rau Tom! Spuse ea cu lacrimi in ochi, iar Tom se misca repede luand-o in brate, linistind-o.
- Sss... linisteste-te acum. Nu aveai de unde sa stii! Incerca sa o calmeze Tom.
- Dar tot e vina mea! Se planse Bella. Am vrut doar... eram asa furioasa pe tine... nici macar nu aveam intentia sa... dar el a sarit pe mine practic, iar eu...  se balbaia Bella printre lacrimi si sughituri, neputand sa-si duca pana la capat nici o propozitie.
- E in regula, Bella. Vorbesc serios! Stiu ca idiotul a profitat de tine, dupa ce te-a imbatat, incercand sa te violeze. Dar acum sunt aici. Nu trebuie sa-ti mai fie teama!
- Oh, Tom! Suspina Bella in umarul acestuia strangandu-l si mai tare la piept.
- De fapt eu venisem sa-mi cer scuze! Spuse Tom suspinand. Bella isi ridica privirea spre el, confuza.
- Scuze ?
- Mda. Pentru cum m-am purtat, si ca... te-am atacat asa... , spuse Tom stanjenit. Nu am vrut sa te fortez, insa cand sunt in preajma ta, mi-e cam greu sa ...ma controlez, marturisi Tom ferindu-si privirea, iar cu o mana mangaindu-si ceafa.
Bella ofta fericita. Sa-l vada pe Tom cum se fastaceste era cel mai adorabil lucru. Drept raspuns, Bella se ridica pe varfuri si-l saruta si ea, insa dulce si inocent.
- Macar acum stiu ca nu sunt singura! Spuse ea cu obrajii rosii.
- Bella de-ai sti cat e de complicat tot. Incerca sa-i explice Tom. Insa, atunci Edward James incerca sa se ridice iar. Tom sari repede spre el, il apuca de brat si il tari afara.
Bella auzi mai multe voci de barbati. Tom tipa la cineva iritat. Cand era deja gata sa iasa afara, el intra inapoi. Fara sa zica ceva o apuca de mijloc si o trase spre el. Buzele lui ii prinse buzele ei cu foame. Bella stia acest sarut nu o sa se opreasca aici. Si cu toate ca undeva in adancul creierului stia ca ceva nu e in regula, se lasa prada pasiunii. Maine, maine o sa-i puna intrebari lui Tom. Azi isi permite sa fie iubita…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Asteptam impresii , atat eu cat si Veronica , care a muncit deopotriva la fel de mult la capitol , si careia ii multumesc enorm de mult :*

6 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

felicitari!!!si tie si veronicai...imi pare rau ca se termina:( sa inteleg ca ramane cu tom???abia astept capitolul urmator...bafta maine la scoala!

D. spunea...

a fost un capitol chiar foarte frumos :x
ma bucur ca ea e cu Tom acum pentru ca el pare un baiat de treaba :d

dya spunea...

Ce tare!ea ramane cu Tom?Dar cu Edward cum ramane?Astept next!!!:*:*

D. spunea...

Am o intrebare pentru tine. De ce tot spui ca povestea mea e aproape de sfarsit? Abia am inceput-o, are 6 capitole nu se afla nici macar la jumtate.
De ce tot spui asta?

Stephany spunea...

Scuze , scuze, dar nu stiu de ce, de la inceput am avut imptesia ca un one-shot, Unul cu multe parti, si nu stiu... mi-a ramas asa ideea asta ca va avea doar cateva capitole. Dar iti adoooor povestea si mi-ar placea sa postezi mai des , daca se poate :)

Anonim spunea...

super tare ficul tau.insa cred ca stiu deja cine este cu adevarat tom dar asta nu face cu nimic mai putin interesant ficul din potriva.de abia astept urm capitol

Melodia saptamanii