Persoane interesate

marți, 24 iulie 2012

Psihiatrul inimii mele

Buna ! Am revenit cu un nou one-shot , care este impartit in 3 parti . Am lucrat ceva la el , insa am reusit sa-l termin :)
Deocamdata , doar prima parte , deoarece vreau sa vad daca va place . Apoi , in functie de comentariile voastre , voi posta si restul .
Deci , Comentarii = Urmatoarea parte ! :D
V-am pupacit , si va las sa cititi !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Stiri locale :

 “ Isabella Marie Swan , o tanara de numai 21 de ani , a fost internata la psihiatria locala , dupa ce a trecut prin clipe groaznice . Aceasta se afla in autovehiculul familiei , pe scaunul pasagerului , impreuna cu fratele ei vitreg , Jacob Black , cand a avut loc accidentul . Masina lor a fost lovita de o alta  a carui sofer , pe nume James Smith , se afla in stare de ebrietate . Fratele victimei , a murit pe loc , insa tanara a reusit sa iasa din autovehicul chiar si dupa acesta s-a rasturnat , incercand sa-si salveze fratele care deja era mort . Insa tragedia tinerei nu se incheie aici , deoarece , soferul in stare de ebrietate , pe nume James , a incercat sa o hartuiasca , profitand de starea in care se afla . Din fericire , atat politia , cat si ambulanta au sosit la timp pentru a interveni . James Smith , a fost inchis pentru 20 de ani cu suspendare . Tanara Isabella a scapat fara rani fizice grave . Aceasta a fost insa adusa la spitalul de psihiatrie in scurt timp de catre parintii ei , unde se afla si acum . “

Doctorul Edward Cullen , a impaturit ziarul din care  stire tocmai o citise , si se rezema de spatarul scaunului sau , luand inca o gura din cafea . Se uita la data si vazu ca stirea era de acum 5 luni .
Astazi era prima lui zi la spitalul de psihiatrie , si avea emotii . Citise cam toate cazurile pacientilor raportandu-se si la stiri din ziare  . Era putin emotionat , fiindca nu stia cum avea sa se descurce cu acei oameni ... nebuni . Insa asta era slujba lui , si pana la urma avea sa se obisnuiasca .
 Isi aseza cana pe masa  langa ziar , si isi lua cheile de la masina , indreptandu-se spre usa . Isi lua din mers jacheta din cuier , apoi incuie usa , si urca in masina , spre spital .








La spital :

Desi trecusera deja 5 luni de la accident , si de la internarea ei in spitalul de psihiatrie , Isabella  inca nu se acomodase acolo . Era foarte sperioasa , si nu putea sta intr-o camera singura cu o persoana de sex masculin , fara sa o apuce crizele . Inca avea traume psihice , si de aceea parintii ei o adusesera acolo . Isabellei ii era frica , si stia ca toti o abandonasera in spitalul ala de nebuni . Nu-i placea acolo . In fiecare zi erau alte teste si alte crize . Ei parca o torturau , deoarece stiau ca ea nu poate sta in aceeasi camera cu un barbat , si totusi continuau sa faca asta .
   Isabella credea ca va deveni cu adevarat nebuna daca va mai sta mult acolo .
O data pe zi , Isabella era obligata sa iasa din camera ei , si sa mearga in sala de mese  . De fapt , acest loc era pentru a socializa cu alte persoane ( nebuni ) pentru a nu se inchide in ea de tot . Toti erau obligati sa faca o activitate de grup , indiferent care era ea . Fie sa deseneze , sa joace carti , sau alte jocuri , sa manance sau alte activitati . Singul lucru care trebuiau sa-l faca era sa vorbeasca cu cineva , pentru ca toti doctorii erau cu ochii pe ei , scriind Dumnezeu ce in carnetelele lor . De parca erau niste experimente afurisite .

 Isabella se aseza pe canapea , langa o fata draguta , pe nume Angela . Era singura persoana de acolo cu care se intelegea cat de cat . Angela era de mai mult timp internata acolo , si , din cate stia Isabella , fusese abuzata de tatal ei vitreg . Aceasta ii spuse mamei ei , care nu o crezu , iar tatal ei vitreg a convins-o ca e bolnava la cap , si asa au adus-o aici . insa ei ii placea aici , mai mult decat acasa . Era mai in siguranta , ii explicase Isabellei intr-o zi cand o intrebase de ce era aici .
 Amandoua impleteau la ceea ce parea a fi un fular , si incercau sa converseze . Gardienii si doctorii ii supravegheau de aproape .
-         Si deci , Bella , ii spuse Angela continuand sa impleteasca fiind concentrata . Ce ai mai facut ?
Bella , asa cum ii placea sa fie strigata , isi dadu ochii peste cap . Ce putea face in locul asta ? Era cea mai stupida intrebare , dar se stradui sa ramana calma si sa intretina conversatia .
-         Mai nimic , ca deobicei . Injectii , analize si alte teste , raspunse aceasta pe un ton plictisit .
-         Of ! saraca de tine , spuse Angela pe un ton compatimitor lasand din mana lucrul , si uitandu-se la bella cu ochi tristi . urasc cand iti fac prostiile alea de teste .
-         Mie-mi spui ? spuse bella pe un ton usor ironic .
-         Va fi bine , spuse Angela frecand-o usor pe spate , pentru a o incuraja . vrei sa-ti spun o veste ? intreba ea putin mai entuziasmata .
-         Uimeste-ma ! ii raspunse Bella pe un ton mai vesel .
Pe acolo nu prea erau barfe si alte cele , fiindca nu puteai sa barfesti oameni bolnavi mintal . Insa cand se afla ceva despre doctori sau gardieni , imediat se raspandeau vestile . bineinteles ca asa ceva nu era ceva foarte des intalnit , asa ca aflarea uneia , era cu adevarat eveniment .
-         Am auzit ca de astazi va veni un alt doctor , spuse ea zambind .
Bella gemu .
-         Ce s-a intamplat ? o intreba Angela .
-         S-a intamplat ca urasc cand vin doctori noi . Fiecare se crede mai destept decat ceilalti si incearca alte experimente , care dau gres de fiecare data , a raspuns Bella , gandindu-se la doctorul Klaus , care venise de curand , si crezuse ca daca o pun sa-si infrunte fricile , va reusi sa le infrunte . Rezultatul ? Bella facuse inca o criza , de data asta mai mare , si lesinase . Bella se stramba la amintirea aceasta .
-         Va fi bine de data asta ! spuse Angela zambind . Am o presimtire , spuse ea , reluandu-si lucrul .
Dupa cateva minute , o usa se deschise , iar directorul spitalului intra .
-         Buna ziua , spuse el formal . Va intrerup activitatea cateva minute , pentru a va anunta venirea noului doctor Edward Cullen . va rog sa va purtati corespunzator si sa-l faceti sa se simta bine venit , spuse acesta uitandu-se cu subinateles la ceilalti doctori care nu pareau prea interesati . Doctorul Cullen , va aparea in cateva minute , si ii voi face turul spitalelor , deci sa fiti pregatiri , mai spuse directorul , apoi pleca .
-         Pe bune . uneori ma intreb daca el crede ca suntem nebuni sau copii problema , spuse Angela soptit , langa Bella , ceea ce o facu sa zambeasca .
-         Cred ca si-a dorit sa lucreze mai degraba in invatamant  cu copii problema decat cu nebuni , aici , soprise si Bella , facand-o pe Angela sa chicoteasca .



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Astept pareri ! :)

8 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

serios????aici te-ai oprit???de ce????????ma urasti??????
capitolul s fost genial!!!genial!!!doamne!sper ca edward sa reuseasca ce altii nu au putut....dar oare se va infiripa o poveste de dragoste????
abia astept continuarea...;;)

dya spunea...

Waw!Sper ca Edward sa rezolve situatia Bellei!!!Oare se vor indragosti unul de altul?Abia astept continuarea!:*:*

Unknown spunea...

dc te-ai oprit:(((?era super tare

Anonim spunea...

eu una vreau continuarea. chiar mi-a placut mult prima parte.

Danny spunea...

genial!!!!! ma duc la urmatoarea parte,pupici

Andreea spunea...

Oooo cat de tare !Ce idee minunata cu Edward doctor Psihiatru iar Bella bineinteles ca este frumoasa pacienta :x
Ma duc la partea a doua :x

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Foarte foarte draguta aceasta poveste. Chiar am fost placut surprinsa.

Melodia saptamanii