Persoane interesate

joi, 26 iulie 2012

Psihiatrul inimii - Partea a treia

In sfarsit ! Cu chiu cu vai am scos si eu 4 comm-uri de la voi . Si mai spuneti ca eu sunt rea :P
Dar , datorita lui Raluk , aveti de la mine .... ultima parte ! Si bineinteles , astept pareri ! :*

~~~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~

Un tipat asurzitor se auzi din gura Bellei , iar Edward se indeparta imediat . Toata lumea era socata . Adica se asteptau la asta , inse se parea ca se descurca atat de bine .
Bella se oprise din tipat , si acum se tinea cu mainile si privea in jos , tremurand .
-         Poate ca e de ajuns pentru o zi , spuse Edward . Cred ca Bella are nevoie de o pauza . La fel ca si eu , spuse mai incetu auzindu-l doar Bella .
Toti au fost de acord , iar Bella a fost trimisa in camera ei .
Bella a iesit , indreptandu-se spre camera ei , pierduta complet in ganduri . ceea ce se intampla in laborator , nu fusese o criza .Cand mana doctorului Cullen facu contact cu pielea ei , simti mii de furnicaturi deloc familiare , ceea ce o sperie . Insa nu fusese deloc o criza .

Se lasa conduse pe propriile picioare pana la camera ei , insa nu intra . Se sprijini cu spatele de peretele de langa usa si privi spre tavan . Dupa cateva clipe , se departa de perete si incepu sa mearga pe hol . Ii era sete , sau vroia doar sa se plimbe . Un pic din amandoua gandi ea .
 Mergea cu pasi lenti pe holuri , cautand un dozator cu apa imbuteliata , stiind ca trebuia sa fie unul pe undeva . Apoi , cand dadu coltul sa o ia pe un alt coridar se opri in loc . In fata ei , statea chiar .... doctorul Cullen . Cei drept , inca nu o observase caci era cu spatele la ea , uitandu-se prin fereastra cu gratii . cateodata se simtea mai rau ca la inchisoare acolo , gandi Bella . Ar fi putut sa sa intoarca pe varfuri si sa place in cel mai silentios mod , insa nu o facu , ci inainta . Isi lua o pahar si il umplu cu apa , apoi se duse si ea la fereastra langa Edward insa pastra distanta .
-         Uneori imi doresc sa pot fi din nou acolo , spuse bella deodata , atragandu-i atentia lui Edward . Stii .. sa fiu libera , insa probabil ca asta nu e cea mai buna idee , spuse apoi , lasandu-si capul in jos si luand o gura de apa .
Acum , ca se uita mai bine la el , parea ... obosit , si trist .
-         Mda ... probabil ca nu ar fi o idee asa de buna , spuse si edward pastrandu-si privirea spre privelistea de pe fereastra . Era intuneric acum , iar stelele straluceau pe cer .
-         Mi-ar fi placut sa pot vedea din nou stelele  de afara , spuse trista Bella . Cand eram acasa , Faceam un foc de tabara cu familia si stateam toata noaptea privind stelele , spuse ea zambind amar .
-         Ai putea sa mai faci asta ..aaa.... intr-o zi .
-         Mda ... continua sa te minti ! spuse Bella dandu-si ochii peste cap .’
Edward chicoti putin , ceea ce o facu pe bella sa-si ridica o spranceana .
-         Nu stiam ca poti fi si ironica , ii spuse el .
-         Nu stii multe lucruri despre mine , ii raspunse ea . Si sa stii , doctore Cullen , ca nu toti pacientii internati aici sunt neaparat nebuni .
-         Edward ! spuse el . Spune-mi Edward , si nu , nu m-am referit la asta . Sa stii ca nu toata lumea poate fi ironica . Unii nici nu pricep ironia , ceea ce poate fi chiar suparator uneori .
-         Spuse Domul- Ironie –in- persoana ! zise bella pufnind . Chiar crezi ca le stii pe toate . Insa ... cateodata nimic nu e ceea ce pare , spuse Bella atingandu-i mana , apoi pleca .
Edward ramase atat de uimit , incat nu reusi sa se miste din acel loc cateva minute . In timp ce bella , dupa ce dadu coltul , incepu sa respire greu , si apoi sa zambeasca , simtind cum inima ei creste atat de mult incat vrea sa-i sparga pieptul . Zambi pentru prima oara de cand se afla aici , si-i multumi in gand lui Dumnezeu ca a reusit sa-l atinga fara a face o criza . Era atat de mandra de realizarea ei , incat adormi cu zambetul pe buze .

A doua zi , dimineata , Bella merse ca deobicei , spre sala de mese , cand cineva o trase deodata intr-o camera . Era cat pe ce sa tipe dupa ajutor , cand il vazu pe Edward . Acesta inchise usa si o puse pe Bella cu spatete spre ea . Edward era in fata Bellei , sprijinindu-se mainile de o parte si de cealalta a capului ei . El respira sacadat , de parca ar fi alergat pana acolo , ceea ce si facuse , special pentru a vorbi cu ea intr-un loc mai retras .
- Tu ... incepu Edward dar lasa propozitia in aer .
- Eu , spuse Bella . Ce ...
- Vreau sa stiu , ii spuse el deodata .
- Ce vrei sa stii ? intreba Bella .
-Te-ai prefacu ? Stii tu ...in tot acest timp ?
- Nu , ii raspunse aceasta scurt .
- Atunci ... cum e posibil ? intreba si el , privind-o in ochi .
- Cred ca ... esti doar tu . Mai , special ? spuse Bella mai mult ca o intrebare .
- Mai special ? intreba Edward , iar un zambet inflori in coltul buzelor lui .
- Mda . Nu te flata , ok ? spuse Bella impingandu-l usor cu mana in pieptul lui , sa-si faca loc sa iasa pe usa .
- Stai ... , spuse Edward .
Bella se opri uitandu-se la el curioasa .
-         Ne ... mai vedem , spuse Edward intorcandu-se cu spatele si plecand . Bella doar zambi si-si continua drumul spre sala de mese , in timp ce Edward se injura in gand ca isi uitase cuvintele , de parca ar fi fost un adolescent . Insa , trebuia sa recunoasca ca ii placea sentimentul .
Bella intra in sala de mese cu zambetul pe buze si se aseza langa Angela uitandu-se in gol .
-         Bella ? ce e cu tine ? intreba ingrijorata Angela .
-         Hm ? Oh ...aaa... nimic . Doar ma ... gandeam la ceva , spuse Bella zambind si mai mult , apoi isi lua ceva de facut pentru a parea ocupata .
-         Mda .... de parca ai putea sa ma pacalesti ! spuse Angela dar o lasa balta , vazand ca Bella deja era cu gandurile departe .

Dupa putin timp , veni si Edward , iar inima Bellei parca o lua razna . Edward ii zambi cand o vazu insa nimeni nu isi dadu seama . bella isi lasa privirea in jos , rusinata insa abia isi mai putea ascunde zambetul . Apoi , cand veni timpul sa mearga la laborator . Bella deveni nelinistita  . ce sa faca ? Sa se prefaca ca are o criza , sau sa le dea peste nas doctorilor alora care o torturasera de cand venise ea aici . Insa ... se gandi ca e posibil ca doar Edward sa fie singurul pe care-l poate atinge . Atunci ar continua cu testele si nu mai putea . Nu mai vroia !
Pana la urma usa laboratorului se deschise , si iesi o asistenta , uitandu-se la ea .
-         Buna Bella . Acum vroiam sa vin dupa tine . Am crezut ca ai uitat ! spuse aceasta cu zambetul pe buze .
“ Mda , sigur ! Sau mai bine zis ai crezut ca nu mai vreau sa vin ! “ gandi Bella .

Bella intra inauntru si se aseza pe obisnuitul scaun , asteptand . Deodata , o usa se deschise , si intra Edward , respirand greu .
-         Scuze ca am intarziat  . Putem incepe , spuse mergand cu pasi mari si asezandu-si halatul .
-         Bine Isabella , spuse femeia din ziua precedenta .
-         Ma cheama BELLA ! spuse Bella rastit . Facea asta in fiecare zi , de parca dorea sa o enerveze din adins .
-         Oh , da , Bella .Astazi vom schimba putin ...
-         Nu ! spuse Bella deodata . Vreau sa mai incarcam o data .
-         Aaaa..... esti sigura ? spuse femeia .
Bella doar aproba din cap .
-         Bine atunci , toata lumea , duceti-va la locurile voastre , cum am facut ieri ! striga femeia .
Bine Bella , poti sa o faci ! “ isi spuse ea . Probabil ca ar fi pus-o intr-un scaun cu electrosocuri daca nu ar fi intervenit , gandi ea .

Edward se afla acum in fata ei la mai putin de 10 pasi . Bella era emotionata si nu stia ce anume va face cand Edward va trebui sa o atinga . isi ridica privirea spre Edward care ii zambea incurajator .
Apoi , cand femeia i-a spus ca poate incepe sa mearga , Edward nu mai merse lent , si repede , contrar protestelor femeii . Cand ajunse in fata bellei , in loc sa o atinga , ii intinse o mana . Bella se uita putin uimita , ezitand , insa pana la urma i-o lua si se ridica in picioare .
Edward o privi o clipa , in timp ce toata lumea facea liniste fiind uimiti . Apoi o trase de mana dupa el si fugira . Au iesit afara din spital , si s-au intins pe iarba , privind cerul , tinandu-se inca de maini .
 Soarele era la asfintit , iar cei doi s-au ridicat intr-un final de jos , zambind .
-         Mai stii aseara cand mi-ai spus ca obisnuiai sa te uiti la stele sub cerul liber ? intreba Edward , iar bella aproba . Ei bine , ce zici ? Ai chef  de niste dorinte ? intreba el si amandoi au inceput sa chicoteasca , mergand carte bancile din spatele spitalului .
Noaptea s-a instalat rapid , iar ei stateau imbratisati sub razele lunii .
-         Multumesc ! spuse Bella deodata .
-         Pentru ? intreba Edward  managindu-i parul Bellei , aceasta avand capul pe pieptul lui .
-         Pentru tot . Stiu ca asta este ultima oara cand vom mai vedea stelele , si vreau sa stii ca a fost cea mai frumoasa seara si nu o voi uita vreodata , spuse Bella ridicandu-se putin si privindu-l in ochi .
-         Nu spune asta ! ii spuse Edward mangaindu-i obrazul . Nu este ultima data . ma voi asigura de asta , si intr-o zi ... vom putea privi stelele din cel mai inalt loc , si nu va mai trebui sa te intorci aici .
-         Dar Edward ... eu nu voi putea iesi ...
-         Rabdare ! spuse Edward . Vom avea nevoie de multa rabdare , insa in final , vom putea pleca de aici . Impreuna ! spuse el apropiindu-se de fata ei .
-         Iar eu abia astept acea clipa , spuse Bella zambind si inchizand spatiul ramas intre ei , cu un sarut .




                   Sfarsit !


___________________________

Initial am vrut sa mai lungesc putin sa am 4 parti , insa am zis ca nu mai are rost . plus ca nici inspiratie nu mai aveam .
Deci , daca v-a placut , spuneti-mi asta , lasand un comm , si deasemenea daca mai vreti one-shot-uri si daca aveti propuneri , m-as bucura tare mult sa le citesc .
 Deasemenea in curand vine si capitolul 8 din MEC , asa ca stati pe aproape . Probabil va intrebati daca eu stau toata ziua si scriu :D Ce nu fac eu pentru cititorii mei :X 

11 comentarii:

Unknown spunea...

perfect...singurul cuvant care poate caracteriza povestea:)

LoStInDr3aMs spunea...

wow....a fost super tare!!!!:D

dya spunea...

Mi-a placut atat de mult!Superb finalul!:*:*

Rina Sheez -Mara- spunea...

Mai mult decat sublim. Jur. Mi-a placut enorm. Felicitari:*:*:*

Anonim spunea...

Wow! A fost super !!!

Danny spunea...

superb,dar nu era rau daca erau patru parti scrii asa de frumos

Raluk spunea...

Asta da dragoste:-< .. Dragostea invinge totul :X. Felicitari pt one-shot. Pt mine cei nou ii bine venit. pap ai grija de tn :*:*:*

Anonim spunea...

superb.....

Andreea spunea...

Deci tu scrii niste one-shoturi superbe .
La ficuri nu am citit,nu prea am avut timp dar o voi face negresit ;)
In schimb ti-am citit toate one-shoturi si sunt MI-NU-NA-TE !Te pricepi nemaipomenit de bine :x
Abia astept si altele la fel de frumose ca si celelalte one-shoturi :*

Stephany spunea...

Multumesc ! Poate mai scriu unul ! Daca tot iti place asa de mult ! :D

AlexaNdra. spunea...

Sărăcuța Bella:( E așa de trist ce a pățit. Dar Edward a ajutat-o să-și revină 8->
Minunat one shot-ul, absolut superb:x Mi-a plăcut la nebunie:X:X

Melodia saptamanii