Persoane interesate

sâmbătă, 11 august 2012

In lumea Ellei


    Hei ! Scuze ca postez asa de tarziu , dar m-am luat cu una cu doua , si nu m-am mai uitat la ceas :D Plus ca a trebuit sa-l si corectez !
Asa ... deci , cum spuneam este ceva putin mai diferit decat tot ce am scris pana acum , si .... sper sa va placa !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


    Ella statea in fata dulapului sau de pe hol , aranjandu-si cartile , dar totodata privindu-l cu coada ochiului pe        Matt , fundasul echipei de fotbal al scolii . Acesta era cu alti cativa baieti si cateva majorete , razand si discutand .
 Ella se intoarse cu fata spre dulapul ei , si parea ca este coplesita . Isi apleca capul putin in fata ca nimeni sa nu o vada ca roseste doar la gandul de a fi fata in fata cu Matt .
Clopotelul suna zgomotos , iar Ella isi scoase capul din dulap si isi lua cartile pentru ora urmatoare .
Mergea pe hol , cu pasi grabiti , evitand bobocii ce-i apareau in cale ca furnicile .
“ Oh Ella , la ce te asteptai mai exact ? “ ii soptise o voce in gand .
“ Iesi din mintea mea ! E destul ca ma simt ... ca si cand nimeni nu m-ar vrea . Acum mai apari si tu sa-mi amintesti asta ! “ se rasti Ella in gand la acea voce .
“ Biata Ella . Stii bine ca povestea asta va avea un sfarsit tragic . Niciodata nu vei putea fi cu el din cauza a ceea ce esti “ spuse vocea .
“ Nici macar nu .. eu nu ... “
Nu ai vrut sa fii ceea ce esti ? Nu vorbi prostii , Ella . Amandoua stim foarte bine ca si tu iti doresti asta , la fel de mult ca oricine . Doar ca tu ai puterea . Asa ca foloseste-o cum trebuie “ ii spuse vocea autoritara .
“Inceteaza sa ma mai bati la cap . Stiu ce fac ! In plus , chiar nu am facut nimic rau . Nu e ca si cum as fi vorbit cu el . Nici nu stie ca exist “ se apara Ella .
“ Inca ! Dar candva va afla . Iar atunci ... va trebui sa faci alegerea corecta “ ii spuse vocea , apoi disparu .
Vocea facea parte din puterea Ellei , si nu era o persoana reala . Era creata de Ella , deci o putea face sa dispara oricand . Insa stia ca acea voce este de fapt subconstientul ei . Sau sa-i spuna mai bine constiinta ?
Ella stia ca nu avea voie sa-si dezvaluie secretul . Oamenii nu vor intelege . Vor incerca sa o distruga , pentru ca asta fac oamenii . Distrug ceea ce nu inteleg , pentru ca le este frica . Frica de necunoscut .
Ella isi stranse mai bine cartile in brate si merse mai departe , fiind cu gandul departe .
Lua coltul rapid , si nu se uita , astfel , ajungand sa intre in cineva , si sa-si scape cartile .
Ofta tare si se lasa in jos , strangandu-si cartile , fara sa se uite la persoana peste care dadu , decat cand aceasta ii intinse o carte pe care ea o scapa . Isi ridica privirea , pentru a-l privi pe Matt . Ochii lui negri  sclipeau in lumina becurilor .
Acesta ii intinse cartea , iar Ella o lua , atingandu-i totodata mana . Imediat , amandoi si-au retras-o uitandu-se unul la celalalt confuzi .
-   Aaa... scuze ca am dat peste tine , spuse Ella .
-   Nu-i ... adica ... Nu-i nimic , spuse si Matt , fiind cu mintea inca departe .
-   Mda , spuse Ella strangandu-si cartile la piept si trecand pe langa el . Isi stranse ochii si rasufla automat , luand o gura mare de aer , imediat ce trecu de el .
Arata asa de bine , si mirosea la fel . Parfumul sau ... nu il va uita prea curand . Iar ochii aceia negri .... se gandi ea intrand in clasa .

   Orele trecura una dupa alta , iar Ella se afla acum in cantina la cea mai indepartata masa . Nimeni nu statea langa ea , deoarece o considerau ciudata . Parul ei roscat si ondulat ii ascundea fata , iar ochii ei verzi erau mascati de o pereche de ochelari cu rame negre  . Tinea in mana o carte  si manca un mar , cand dintr-o data isi ridica privirea . Matt era mult prea departe dar totusi il vedea . Masa lui , plina de prieteni iesea in evidenta mai ales prin rasetele celor de acolo . De fapt la masa stateau toti jucatorii de fotbal si majoretele . Ei erau cei mai populari .
Ella il privea cu interes pe Matt si-i analiza orice miscare , zambind in sinea ei si intorcandu-se la cartea ei . Dar minte ei nu ii mai statea la citit acum . Ci doar la Matt .
Se uita la el pe furis peste carte cand deodata el se intorse si o privi direct in ochi .Cateva clipe dura contactul vizual , ca Ella se imbujora automat si isi baga nasul in carte sa nu poate fi vazuta .
Se blestema in gand ca se holbase la el intr-un mod asa de nerusinat . Acum ce va crede despre ea ? Ca e o ciudata si mai mare .
Ella lua o gura mare de aer , incercand sa se imbarbateze singura si se ridica de la masa , luandu-si cartea si tava cu mancare . In drum spre usa , avu grija sa-si arunce mancarea si sa-si lasa tava , dar mai ales sa nu priveasca inspre masa lui Matt .
 Traversa holul in viteza si se adaposti in laboratorul de franceza , unde avea urmatoarea ora .
Acolo nu era nimeni , caci mai era mai bine de o jumatate de ora pana sa se sfarseasca ora de masa .
Isi lasa geanta jos si-si lua cartea , reluandu-si cititul .
-   Gaza de Stephany Meyer ! Interesanta alegere , spuse o voce masculina , ceea ce o facu pe Ella sa se sperie si sa-si scape cartea  destul de groasa pe parchet .
Ea privi in sus si-l observa pe Matt care o privea amuzat .
Ok , cu siguranta arata ataaaat de sexy cand zambeste ! “ se gandi Ella , dar isi reveni din contemplatie si se apleca sa-si ridica cartea , in acelasti timp cu Matt , ajungand mana in mana .
Amandoi isi ridicara privirea uitandu-se in ochii celuilalt , si mii de fiori le traversara corpul in acel moment . Ella se afunda in acei ochi negri , care parca aveau ceva special , insa ea nu putu distinge ce anume .
Era perfect ! Se gandi Ella . Dar inainte  ca impulsul de a se apropia mai mult de el , sa isi faca aparitia , ea se retrase automat , ridicandu-se in picioare , uitandu-se oriunde numai la el nu .
Matt se ridica si el , inmanandu-i cartea .
-   Poftim , spuse el intinzandu-i cartea Ellei .
-   Multumesc , spuse ea luandu-i-o din mana , dar avand grija sa nu il mai atinga .
-   Scuze ca te-am speriat , spuse el tinandu-si mainile in buzunare si privind-o atent .
Ellei ii venea sa planga pentru faptul ca dadea cu piciorul la o posibila relatie , dar stia ca trebuia sa se distanteze . Nu-si permitea sa aiba prieteni sau ... iubit .
Mda , de parca asta s-ar intampla vreodata ! “ spuse aceeasi voce enervanta din capul ei .
Ei bine , pot macar sa visez , nu ?
-   Nu m-ai speriat ! spuse Ella , plina de sine .
-   Mda ... sigur ! spuse Matt ironic incepand sa chicoteasca .
E asa adorabil ! “ se gandi Ella .
-   Foarte sigur , spuse Ella seriosa , facandu-si de lucru cu cartea , puand-o intai pe banca , apoi , luandu-si geanta o strecura inautru si o lasa sa cada din nou la podea .
-   Bine , nu vreau sa ne certam , spuse Matt dulce zambindu-i seducator .
Ella nu spuse nimic , ci doar se aseza in banca ei , impreunandu-si mainile pe masa .
-   De ce esti aici ? intreba ea serioasa , desi murea sa flirteze putin cu el .
-   Pai ... , spuse el dregandu-si vocea sa sune serios , te-am vazut cand ai iesit din cantina si ma gandeam ... adica , daca nu ai cumva alte planuri ...
-   Da ... ? il indemna Ella sa continue .
-   Daca vrei sa vii la meciul de vineri sa ma vezi jucand ? spuse Matt mai mult ca o intrebare .
Ella sarea in sus de fericire inauntrul ei , insa isi pastra masca de plictiseala uitandu-se la mainile ei . In niciun caz nu avea sa vina la acel meci , si mai ales sa-l vada pe Matt , insa cand isi ridica privirea sa-i spuna si lui asta , nu o putu face . El se uita atat de frumos la ea , incat nu-i putu spune acele cuvinte .
-   Ei bine ? intreba Matt nerabdator .
-   Aaaa... ma mai gandesc , spuse Ella , si chiar atunci se suna de intrare .
-   Bine ! spuse Matt zambind si iesind grabit din clasa  facandu-i cu mana .
Imediat ce iesi pe usa , Ella se ridica in picioare si incepu sa sara in sus de bucurie , ridicandu-si mainile in aer si abtinandu-si chitaitul de fericire . Insa cand se intorse , ramase stana de piatra , caci Matt o privea amuzat , mai , mai sa izbucneasca in ras .
-   Eu ...aaa... mi-am uitat ghiozdanul ! spuse apropiindu-se si luandu-l de jos .
-   Eu ....era o musca sacaitoare ! , spuse Ella dand cu mana prin aer de parca ar fi alungat-o chiar atunci .
-   Sigur ! spuse Matt zambi si iesind din clasa .
-   Proasta ! spuse Ella tare dupa ce se asigura ca Matt plecase de tot . Se facuse de ras de doua ori in mai putin de o ora .

Vineri , veni mai repede decat vru Ella , iar acum se afla pe terenul de sport , urcand treptele , spre tribuna , alaturi de sutele de elevi , veniti acolo sa vada meciul . Se aseza pe o banca , uitandu-se stanjenita in stanga si in dreapta ei , asigurandu-se ca nimeni nu o observa .
Imediat , jocul incepu , iar Ella se uita disperata la jucatori , incercand sa-l gaseasca pe Matt . Cand fluierul suna de pauza , Ella inca nu-i observa . Se ridica din tribune gata sa plece , cand unul din jucatori incepu sa faca cu mana spre public . Imediat ce isi dadu casca jos , Ella observa ca era chiar Matt , si-i facea semne chiar ei .
Deja observa cum cateva priviri se intoarsera spre ea , asa ca iesi de acolo cat mai repede . Nici  nu stia de ce venise acolo , in primul rand .
Iesise de pe teren , si se indrepta spre masina ei , cand o mana o oprise .Ella isi intoarse capul , uitanduse la Matt care o urmase pana acolo .
-   De ce pleci ? o intreba Matt .
-   Nu-mi place fotbalul ! a spus ea la repezeala , incercand sa plece .
-   Atunci de ce ai venit ? o intreba Matt din nou .
Ella se opri , dar nu se intoarse spre el .
-   Nu prea stiu ce sa-ti raspund ! spuse Ella confuza .
Matt veni in fata ei si ii ridica barbia sa o poata privi in ochi .
-   Atunci nu o spune ! sopti el , apoi se apleca spre ea sa o sarute . Insa , in momentul in care buzele lor se atinse , Ella se dadu cu un pas in spate .
-   Imi pare rau ... eu .. eu nu pot , spuse Ella aproape plangand si fugi de acolo . Insa nici Matt nu se lasa mai prejos , si o urma pana la masina ei , impiedicand-o sa se urce in ea , si sa o piarda pentru totdeauna .
-   Ella stai ! ii spuse Matt tragand-o de mana . Am crezut ca e ceva ... intre noi . Un fel de conexiune . Am crezut ca si tu simti la fel ! Imi pare rau daca am luat-o eu prea personal , dar ...
-   Nu e vorba de asta ! spuse Ella . Noi ... nu putem fi impreuna !
-   De ce , nu ?
-   Pentru ca eu sunt diferita ! Iar tu ... apartii lumii asteia . Eu nu m-as interga niciodata ! spuse Ella pe un ton plangaret .
-   Atunci du-ma tu in a ta ! spuse Matt hotarat .
-   Poftim ? intreba Ella confuza .
-   Du-ma in lumea ta , si promit ca voi fi fericit atata timp  cat vei fi langa mine ! spuse el rugator .
-   Nu se poate ! spuse ea si se intoarse spre masina .
-   De ce nu ? Te rog , chiar vreau sa fiu parte din viata ta ! spuse el urmand-o .
-   Nu pot face asta . Tu esti ... Ella nu-si gasea cuvintele potrivite .
-   Ce sunt ?
-   Om ! spuse ea si demara din parcarea scolii .
Toata noaptea se gandi ca aproape ii spuse totul lui Matt , si era o greseala , pentru ca niciun om nu si-ar sacrifica viata pentru cineva ca ea .
Acum , poate va intrebati ce este ea . Ei bine , ea este o Auvernie . Ceva ce inca nu a fost descoperit de oameni , la fel ca vampirii sau varcolacii . Ei sunt o specie aparte  ce se caracteriseaza prin puterile pe care le detin . O putere mai mare decat si-ar putea imagina orice om . Portalurile ce le-au creat intre lumea lor si cea a oamenilor , fiind o dovada a maretiei lor . Insa asta nu reprezinta nici o farame din puterea lor .
   Iar Ella ... ei bine , a fost expulzata din lumea ei , dupa ce tatal ei , conducatorul , a fost ucis , pentru a fi inlocuit cu unul nou , mai puternic , mai nemilos si mai cinic .
Ella trebuia sa fie conducatoarea de drept , insa , dupa asasinarea tatalui , ei a reusit sa fuga , inainte ca noul conducator sa o prinda . A trecut prin portal , si s-a transformat intr-o fata normala , fiind hotarata sa nu atraga prea mult atentia . Si-a construit propria viata , in aceasta lume , desi nu avea puteri prea mari aici .
In principiu , puterea ei se bazeaza pe ceea ce ea isi doreste foarte mult , insa , daca si le folosea prea mult in aceasta lume , ramanea fara ele o perioada indelungata , spre deosebire de lumea ei , in care are puteri nelimitate . Dar , cel mai rau lucru , era ca ea nu era ceea ce parea . Nu era decat un fel de monstru , avand antene si pielea colorata  . Cu siguranta nu-i putea arata lui Matt adevarata ei fata .


Un intreg weekend a trecut , si luni si-a facut loc punand-o pe Ella sa mearga din nou la scoala . Spera ca Matt sa o lase balta , si sa nu-i mai puna atatea intrebari . Desi , in adancul sufletului ei spera altceva .
 Mergea pe holuri , tinandu-si capul plecat , insa imediat ce simti familiara senzatie , isi ridica privirea spre Matt . Acesta venea din directia opusa , si trecu pe langa ea , de parca nu ar fi vazut-o , ceea ce o infurie . Lacrimi amenintau sa iasa , dar se abtinea . Un grup de majorete tocmai treceau pe langa ea , incepand sa rada , aratand-o cu degetul . Furia Ellei ajunse la sfarsit , si rabufni , emanand un fel de camp in jurul ei , ce le dobora pe toate .
Isi deschise ochii , si cand vazuse ce facuse o lua la fuga in spatele scolii , plangand .
Un sentiment ciudat ! se gandi ea , avand in vedere ca nu mai planse niciodata . Era un lucru complet nou pentru ea , ce doar oamenii il puteau practica .
Se aseza pe iarba si incepu sa se stearga cu mainile si sa  analizeze lacrimile . Imediat , o mana ii atinse umarul , iar ea tresari , uitandu-se in spate . Matt o privea ingrijorat . Ea isi sterse fata cu manecile bluzei ei , si isi lasa privirea in jos . Matt se aseza langa ea , privind in gol .
-   Ar trebui sa fug ! spuse el dar nu se misca .
-   Poftim ? intreba Ella .
-   Ar trebui sa tip , sa ma ingrozesc , sa fug cat mai departe de tine . Insa nu o pot face ! spuse el .
-   Nu inteleg ... , spuse ea , dar apoi se opri dandu-si seama de ceea ce-i spuse Matt .
-   Eu cred ca intelegi ! spuse el , intorcandu-se sa o priveasca .
-   Ai vazut ... incepu Ella , dar nu mai continua .
-    Nu te pricepi la tinut secrete prea bine ! spuse Matt zambind putin .
-   Imi pare rau , eu nu am vrut .... nu stiu ce s-a intamplat cu mine ... eu niciodata nu as ...
-   Sssssss .... ii spuse Matt , oprind-o din a-si cere scuze . Acum , imi vei spuse ce esti cu adevarat ? o intreba el privind-o in ochi .
-   Eu doar ... nu  as putea ... adica tu nu ai intelege ceea ce .... sunt ! sfarsi ea stanjenita privindu-l in ochi de parca era hipnotizata .
-   Promit ca voi incerca sa fac fata adevarului ! spuse el zambind si facand o fata rugatoare .
-   Asta nu va fi de ajuns , spuse Ella aflata inca sub hipnoza ochilor lui .
-   Dar asta va fi ? spuse Matt aplecandu-se si sarutand-o .
De data aceasta , Ella nu se mai impotrivi , savurand pe deplin senzatia . Dupa ce sarutul celor doi se termina , Matt ii mangaie delicat oprazul privind-o in ochi .
-   Ai putina incredere , vrei ? spuse el rugator .
Ella dadu din cap , si se ridica in picioare .
-   Dar nu aici ! spuse ea tragandu-l pe Matt de mana , dupa ea .
Se indreptara spre scoala , urcand trepte dupa trepte , pana ajunse la etajul interzis . Fusese un laborator de chimie , insa dupa ce luase foc , devenise intervis accesul elevilor , din motive evidente .
Intra in vechea clasa si inchise usa  , tragand stolurile la geamuri . Apasa intrerupatorul , iar o lumina slaba invada sala de clasa .
-   Bine ... asta arata putin infiorator , glumi Matt .
-   Nici nu am inceput ! spuse Ella .
-   Stiu , stiu , doar ca atmosfera asta ... spuse Matt strambandu-se .
-   Matt ! Lasa atmosfera , acum . Vreau sa iti spun cine sunt ! spuse Ella enervata .
-   Bine , bine promit ca nu mai scot un sunet ! spuse el mimand ca isi inchuie gura cu o cheie , si apoi o arunca peste umar .
-   Off .. rasufla emotionata Ella . Deci , de unde sa incep ...
-   Ce zici de inceput ? spuse Matt , insa cand vazu ca Ella ii arunca o privire furioasa tacu din gura .
-   Deci , m-am nascut pe Auvernia  un fel de dimensiune paralela , fata de cea de aici . Ceea ce voi numiti tata , era conducatorul suprem , eu fiind fiica lui . Toata Auvernia era fericita si plina de roade . Asta pana ce un auveris , insetat de putere mi-a ucis tatal si a cucerit Auvernia . Bineinteles , eu fiind urmatoarea mostenitoare de drept , as fi avut aceeasi soarta ca si tatal meu , daca nu as fi reusit sa fug . Noi , auvernienii , avem puteri speciale , mult prea mari ca sa le poti intelege . Insa , cu noul conducator , toate puterile au fost capturate , astfel doar noul conducator sa fie singurul ce are putere . Eu insa , nu pot face nimic , si desi , stiu ca sunt lasa , nu ma pot intorce acolo  , stiind ca voi avea aceeasi soarta ca a tatalui meu , incheie Ella .
-   Deci spui ca esti un fel de extraterestru ? intreba Matt .
-   Mda . Asta incerc sa spun , spuse Ella  trista .
-   Si ... poti sa-mi arati ? Adica sa te transformi in ....stii tu .
-   Esti sigur ca vrei sa vezi asta ? a intrebat ea precauta .
Matt dadu afirmativ din cap , iar Ella se intoarse cu spatele la el .
Inspira si expira adanc de cateva ori , apoi o lumina o invalui . Matt nu putu sa se uite la ea , din cauza stralucirii , insa cand  lumina se stinse si lasa la vedere pe adevarata Ella , Matt amuti de surpriza .
Ella se uita la el cu parere de rau , apoi isi feri privirea . Stia ca era hidoasa in ochii lui .
-   Tu .... incepu el , dar nu putu sa continuie .
-   Sunt hidoasa , stiu ! spuse ea neputand sa se uite in ochii lui .
-   Nu te judeca prea aspru ! spuse el deodata . Ma asteptam la ceva de rau ! spuse el zambind .
-   Ceva rau ? Adica , nu arat destul de rau ? se mira Ella .
-   Glumesti ? Esti frumoasa ! spuse el apropiindu-se de ea si mangaindu-i obrazul .
-   Dar ... arat diferit ! spuse ea .
-   Diferit nu inseamna intordeauna rau ! spuse el calm tinand-o acum in brate . Arati aproape la fel . Cu exceptia coarnelor si a culorii , spuse el jucaus .
-   Sunt antene ! il corecta ea  stanjenita .
-   Antene , corect ! spuse el zambind , apoi ii saruta bland buzele . Hmm... stii ce nu mi-ai spus ? spuse el ganditor .
-   Ce ?
-   Care este numele tau real ! spuse Matt .
-   Oh . E ... cam ciudat si greu de pronuntat ! spuse ea . Dar ... numele meu intreg este :Katicellanimocepiu Anicopriripitinup din rasa Auvernia ! spuse ea .
-   Ce nume lung . Inteleg de ce ti se spune doar Ella spuse el razand . Amandoi au continuat sa rada , dupa care , linistindu-se se tineau doar in brate , Ella tinandu-si capul pe pieptul lui .
-   Dar mama ta ? intreba Matt abia soptit .
-   Eu nu am mama ! spuse Ella .
-   Adica a murit ? Sau te-a parasit ?
-   Nu ! Adica chiar nu am mama . Nu exista asa ceva in lumea noastra . Sunt doar cateva femele , care produc copii . Deci nu toate pot face asta . Iar ele nu sunt numite mame , fiindca  nu nu au grija de pui .
-   Trebuie sa fie groaznic pentru ele ! spuse Matt compatimitor .
-   De fapt , ele aleg asta . Nimeni nu este fortat sa faca ceva ce nu vrea . Cred ca lumile noastre sunt mai diferite decat credeam . Si cum tu nu poti intelege femelele nostre reproducatoare , asa nu inteleg eu aceste “ mame “ .
-   Oh . Cred ca da . Va trebui sa invatam impreuna ! spuse el , iar Ella aproba din cap .

-   Ai reactionat mai bine decat mi-am imaginat ! spuse mai mult soptit Ella .
-   Mda . Probabil ai crezut ca voi fugi ca din gura de sarpe si as fi tipat mai rau ca o fetita ! spuse el chicotind .
-   Cam asa ceva , recunoscu Ella .
-   Si acum ? Ce se va intampla intreba Matt serios .
-   Niste auverieni m-au contactat de curand . Se anunta o revolta ce il va inlatura pe conducator si ma va readuce pe tron , spuse Ella tinandu-l in brate pe Matt .
-   Iar noi ? intreba acesta trist .
-   Pai ... tu ai vrut sa-ti arat lumea mea , spuse Ella . Cred ca asta a venit cu un pret .
-   Mda . Insa cred ca voi plati pana la capat ! spuse el zambind .
-   Ce vrei sa spui cu asta ? intreba Ella confuza .
-   Vei afla la momentul potrivit , spuse Matt continuand sa o imbratiseze pe Ella si leganand-o incet intr-o parte si-n cealalta .


                                                        ~~~~~~~*~~~~~~

-   Aratati-va recunostinta fata de noua regina a Auverniei ! spuse un slujitor , in timp ce toata lumea facea plecaciuni si aclama noua regina .
Ella ii privea ca un adevarat conducator , desi inima ii era trista . Ii era dor de Matt , pe care il lasase pe Terra dupa ce ea trebuit sa se intoarca sa-si ocupe locul de regina .
-   Cetateni ai Auverniei ! De astazi inainte , nu veti mai trai in frica si teroare . Nu veti mai suferi de foame , si mai presus de toate , va veti recapata puterile ! spuse Ella cu o voce puternica , facandu-i pe auvernieni sa aclame mai tare .
-   Regina , ar trebui sa va retrageti in camera dumneavoastra ! spuse servitorul .
-   Bine , spuse ea si intra .
-   Regina mea , daca imi permiti , vad ca sunteti trista de cand ati revenit in Auvernis . S-a intamplat ceva ?
-   Nimic de care sa-ti faci griji ! il asigura ea . Nimeni nu ma poate ajuta ! spuse  mai mult pentru ea .
-   E vorba de acel om , nu-i asa ?
-   Ce ? intreba ea  deodata .
-   Iertare regina mea ! se scuza servitorul .
-   Lasa-ma singura  ! porunci ea .
Servitorul se retrase imediat , insa un altul isi facu aparitia .
- Regina mea , spuse acesta .
- Ce vrei ? Am spus ca vreau sa fiu singura se rasti ea .
-  Stiu , si imi pare rau de impertinenta dar este o creatura care doreste sa va vada . A insistat  ca vrea sa o vada pe “ Ella “ desi nu stiu cine este aceasta , regina mea .
-  Ce ? Spune-i sa intre imediat ! spuse ea ridicandu-se in picioare emotionata .
In camera intra Matt , impins de la spate de slujitor .
-   Wow ! Mai usor ca nu am motor ! spuse Matt uitandu-se ciudat la slujitorul ce-l impingea .
-   Regina mea ... spuse slujitorul facand o plecaciune .
-   Poti sa te retragi ! ii porunci Ella .
-   Si deci ... regina , zici ? spuse Matt uitandu-se la ea .
-   Cam asa ceva , spuse Ella plecandu-si capul .
-   Trebuie sa fac si eu plecaciuni din alea si sa ma declar supusul tau ? intreba Matt pe cel mai respectuos ton .
-   Tu niciodata ! ii spuse Ella ducandu-se langa el si luandu-l de maini . Dar chestia cu “ Regina mea “ e discutabil , spuse ea zambind si sarutandu-l pe buze .
-   Ce vrei sa spui ? intreba Matt confuz .
-   Pai , ma gandeam ca tronul meu e cam prea mare doar pentru o singura persoana , deci ... ce zici de oferta mea ? intreba Ella facand o fata de catelus .
-   Oh , nu te uita la mine asa ! ii spuse Matt . Stii ca nu pot rezista ochilor tai ! se planse el .
-   Asta era si ideea ! zambi Ella viclean . Deci ?
-   Pai ... ma mai gandesc , spuse el incepand sa chicoteasca  sarutand-o pe Ella .




                                                                 The end !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Emotii mari aici , deci vreau pareri ! :D

5 comentarii:

dya spunea...

Cat de frumos!!!!Esti atat de talentata!Mi-a placut la nebunie!!!:*:*

Danny spunea...

foarte frumos,chiar daca nu imi prea plac povetile cu extraterestri pe asta am savurato cu placere

Rina Sheez -Mara- spunea...

Inedit:X ceva autentic de care aveam nevoie...este superb/ Te ador. Felicitari:*

LoStInDr3aMs spunea...

chiar ca n-am mai citit asa ceva...subiectul a fost pur si simplu grozav!abia astept viitoarele postari;;)

AlexaNdra. spunea...

Mie-mi plac astea cu extratereștrii:x Și mi-a plăcut foarte mult și acest one shot:x Și, evident, mă bucur tare mult că au rămas împreună chiar dacă sunt diferiți... Mă bucur că am avut ocazia să citesc pentru că și-așa nu sunt prea multe povești cu extratereștrii:( Oricum, după cum am mai spus, este grozavă această poveste:x

Melodia saptamanii