Persoane interesate

joi, 26 iulie 2012

Psihiatrul inimii - Partea a II a

LATER EDIT : Inca un comm ! Haide-ti nu fiti zgarciti :D Inca un singur comm si pun ultima parte !
Hei dragilor !
Cum e in vacanta ? Eu una ma plictisesc , ceea ce cred ca faceti si voi , deoarece vad ca nimeni nu mai are chef de scris . Pff.... pe caldura asta .... :))
Anyway , asa cum v-am spus , avand in vedere succesul primei parti a one-shot-ului , astazi pun si partea a doua . iar daca primesc macar tot atatea coment-uri ca si la prima parte , voi pune si partea a treia ( si ultima ) tot in seara asta .
  Asa ca , stiti ce aveti de facut :*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ * ~~~~~~~~~~~


-         Deci , domnule Cullen , bine a-ti venit in institutul nostru ! spuse directorul .
-         Aaa... bine v-am gasit , spuse Edward putin nesigur .
-         Stiu ca aceasta este prima dumneavoastra slujba , insa am nadejde ca va veti descurca de minune .Probabil ca sunte-ti la curent cu toate informatiile legate de unii pacienti , iar daca nu , arhiva noastra cu fisele pacientilor , va sta la dispozitie oricand , spuse directorul stand in scaunul lui de piele si privindu-l pe Edward de peste birou . Mai intai vom face un mic tur , in care va voi prezenta si pacientii . Sa mergem !
Cei doi domni , se plimbau pe holurile spitalului , intrand in fiecare camera . Directorul avea privilegiul de-al informa pe Edward despre pacientii si starea lor .
Cand ajunse la camera numarul 17 , directorul ezita putin .
-         Aici sta domnisoara Isabella Swan . Probabil ca a-ti auzit de ea . Trauma ei este una foarte severa , si pana acum nu s-a gasit nici un leac . Parca ar avea alergie la barbati . Socurile multiple pe care le-a avut , i-au facut aceasta ... fobie , permanenta , spuse directorul inca ezitand cu mana pe clanta .
-         Mda , am auzit de cazul ei , spuse Edward , gandidu-se ca , de dimineata chiar citise acel articol in ziar . Nu intram ? intreba apoi .
Directorul statu putin pe ganduri , apoi se incrunta putin cand deschise usa .
Edward pasi ezitant , in spatele directorului , uitandu-se la camera , apoi , privirea oprindu-se pe o fata cu parul castaniu si ochi ciocolatii .
Aceasta statea in sezut , pe pat  ghemuita intr-un colt , uitandu-se in jos la propriile picioare incrucisate . Parea speriata , sau nervoasa . Edward nu putu distinge .
-         Ea este Isabell....aaa,... Bella . Prefera doar Bella , se corecta directorul . Bella , el este domnul Cullen , noul asistent , spuse doctorul schimbandu-si tonul de parca ar vorbi cu un copil .
Edward privi curios in directia ei , iar aceasta , desi isi impusese sa nu se uite , o facu , lasandu-se vrajita de minunatii ochi verzi ai doctorului .
De dimineata , inainte sa se retraga in camera ei , ii spuse Angelei , ca-i era frica de aceasta “ vizita “ . In general , ii era frica de orice barbat , insa cei straini o speriau si mai rau . Angela , ca deobicei , ii spuse ca totul va fi bine . Bella , doar ofta si merse in camera ei .
 Auzi cand usa camerei ei se deschise , si isi spuse ca nu va face o criza . Din nou . Cand cei doi intrara inima ei incepu sa bata si simti o pereche de ochi cum o privesc atent . Atunci , nu mai putu sa se abtina , si isi ridica privirea . insa , in loc sa faca o alta criza , parea ca se pierdu-se pentru un moment in ochii doctorului .
-         Buna ... bella , spuse Edward cu cea mai catifelata voce pe care o auzi Bella vreodata . incantat de cunostinta . Sper ca ne vom intelege bine impreuna , mai spuse acesta .
Bella doar se uita la el fiind incapabila sa spuna ceva sau sa faca vreun gest .
-         De fapt , spuse directorul , langa bella va trebui sa stea mereu o asistenta , in care ea are incredere , altfel nu vrea sa stea in aceeasi camera cu un barbat .
Atunci , observa si bella ca cei doi nu intrara in camera ei , ci ramasesera la usa . Probabil ca directorul invatase de prima oara cand ea facu o criza .
-         Hmm ... biiine , spuse Edward ezitand .
-         Bun . Acum , vom merge si in alte camere , spuse repede directorul intorcandu-se cu spatele si incepand sa mearga .
Edward se intorse si el , vrand sa-l urmeze , dar in ultima clipa , se uita la Bella , care inca-l privea , zambindu-i prietenos . Aceasta ramase uimita . nu se simtise deloc asa cum credea ea . Niciun sentiment de teama sau panica . De parca el ar fi fost un vechi prieten care il revedea .
Se ridica repede de pe pat si inchise usa sprijinindu-se cu spatele de ea . Ramase acolo cateva clipe , zambind , insa nu-si dadea seama de asta . Apoi se puse la somn .

A doua zi , dimineata , merse in sala de mese , ca deobicei . Mergea nefiind atenta la nimic din jur , cu gandul la visul ce-l avusese . Era despre EL . Doctorul Cullen . O privea intr-un anumit mod , care o facea sa-i sustina privirea . De parca o hipnotiza , iar cea mai rea parte , este ca ei chiar ii placea .
Intrand pe usa , se uita rapid in jur , cautand-o cu privirea pe Angela , apoi se strecura pe langa celelalte fete si se aseza pe canapea , langa ea .
-         Buna ! spuse bella uitandu-se intoate partile .
-         Buna ! spuse Angela indiferenta , uitandu-se la niste  gheme cu ata . Ma gandeam ca astazi sa crosetez ceva , Ce spui ? o intreba Angela uitandu-se la bella .
-         Uh .. ce ? Adica .. nu merci ... astazi nu am chef de chestii din astea , spuse Bella agitata .
-         Bella ? intreba Angela . ce e cu tine ? Pari agitata !
-         Ce ? A ... am avut un vis , spuse bella inca uitandu-se prin camera .
-         Un cosmar ? intreba Angela .
-         Cam ... asa ceva , ii spuse Bella . Acum , da-mi ghemele alea sa le tin cat crosetezi tu .
-         Bine ... , ii spuse Angela , uitandu-se la ea precauta .Si spune-mi ! Cum a fost ?
-         Ce ? spuse Bella incurcata . ce fa fie ?
-         Aseara . Cu doctorul Cullen . Mi se pare de treaba . Tu ? Ai facut vreo criza ?
-         Surprinzator ... nu ! spuse Bella  , de parca abia acum obsevase asta .
-         Oh , inseamna ca , el e ...
-         Nu ! i-o taia Bella . Nu e cu nimic diferit . Nioci nu a intrat in camera . Asta e .
-         Daca zici tu , ii spuse Angela zambind .
Dar , apoi isi ridica capul si isi indrepta privirea spre usa . Bella facu la fel , ramanand stana de piatra . In sala de mese , inra chiar doctorul Cullen , care se uita fix la ea . Ii zambi din nou prieteneste , iar bella isi intoarse capul ingrozita .
-         Waw ! Chioar ca arata bine , nu-i asa Bella ? o intreba Angela .
Bella doar murmura ceva neinteles si ii tinu capul in jos . Pe toata durata cat statu acolo , nu mai indrazni sa priveasca spre Edward . Poate ca o intimida , sau doar era confuza , isi spuse ea .

Insa , la ora 5 , trebuia sa mearga la teste si terapie , precum si la psiholoaga .
Uitandu-se la ceas , Bella se ridica , de pe canapea , isi lua la revedere de la Angela , si iesi pe usa , fara sa indrazneasca sa se mai uita prin camea .
 Ajunsa in fata cabinetului , unde trebuia sa i se faca testele si terapia , Bella rua cateva guri de aer , facandu-si curaj , si tinandu-si mana pe clanta usii . Stia ce se va petrece . Alte teste , alte crize , alte fete dezamagite  . Numara pana la 3 , si deschise usa . O asistenta veni imediat spre ea si o trase de mana punand-o intr-un scaun cu spatar .
 Bella isi impreuna mainile in poala si se chirci putin , incercand sa se paca mica . Daca ar fi fost dupa ea , nu ar fi venit niciodata acolo , insa , daca nu o facea , avea sa fie adusa cu forta , anesteziata , si chiar legata daca opunea rezistenta .
 Privirea ei era atintia spre palme . Isi frangea nervoasa mainile si incerca sa se pregateasca pentru ce urma .
-Bine Isabella , spuse o voce de femeie , iar bella isi ridica rapid privirea spre ea .
- Bella ! o corecta ea .
- Da , Bella . Acum te vom supune unui test . Stiu ca ai mai facut asta de sute de ori , insa de ficare data progresezi . Si am impresia ca suntem pe drumul cel bun . asa ca , sa nu ma dezamagesti , ok ? spuse femeia .
Bella nu spuse nimic , si nici nu schita vreun gest . Nu putea face astfel de promisiuni , mai ales cand stia ca nu le putea indeplini .
-bine 1 stringa femeia . pregatiti-va ! Acum , Bella , doctorul Cullen , va fi singurul barbat din camera . In rest vor fi doar asistente pe care tu le cunosti , si care vor sta langa tine . Cand ele vor incepe sa se departeze de tine , doctorul cullen se va apropia incet , incet . Vreau ca tu sa incepi sa numeri cat de mult poti , iar cand simti ca esti apoape de o criza , vreau sa spui “ Stop “ . Ai inteles ?
Bella dadu doar din cap , desi ideea nu prea o incanta .
 Toata lumea era pe pozitii , si cand asistentele au inceput sa faca pasi , indepartandu-se de ea , Bella incepu sa numere in gand .
“ Bun , Bella . Ai mai facut asta . Doar respira , isi spuse ea . ! , 2 , 3, 4.... “
Bella vedea cum Edward se apropia de ea cu pasi siguri , insa foarte incet .
“ .... 10 , 11 , 12 , 13 ... “
Era aproape , si mai aproape , iar respiratia Bellei devenea sacadata , iar inima ii batea nebuneste .
“ ...30 , 31 , 32 , 33 ... “
Doctorul , era la mai putin de 2 metri de ea , iar Bella se concentra pe numatat . Nu simtea ca avea sa faca o criza , dat tot ciudat era .
“ ... 43 , 44 , 45 ....”
Edward era acum , in fata ei si se opri . Bella stranse din ochi apoi ii deschise uitandu-se in sus la el . Insa Edward se uita in alta parte . Bella ii urma privirea spre femeia de mai inainte , exact cand ea apropa ceva , uitandu-se la Edward .
Si atunci se intampla . Mana lui Edward ii atinse umarul Bellei , iar aceasta intepeni in scaun .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Astept pareri :)) Hai ca v-am lasat putin in suspans :P

10 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

asta numesti tu putin suspans????????????????????m-ai omorat...cum te-ai oprit tocmai acum????de ce??????????capitolul a fost genial!!genial!!!doamne ce idei bune aveti....se pare ca voi puteti lucra si pe caldura:))diseara vreau next-ul.....te rog:o3

Stephany spunea...

Mai vedem :D

Rina Sheez -Mara- spunea...

Suspans e putin spus. Am citit si parte 1 si imi cer scuze ca nu am lasat comentraiu, dar sincera sa fiu, eu nu prea las comentarii, dar citesc:D:D:D Pare foarte bun oneshotu' si dabea astept part 3. Esti geniala:X:X:X:X:X:X

Rina Sheez -Mara- spunea...

partea*
one-shotu'*
Scuze...."iemotiile":))):))))

Stephany spunea...

Hei Imi pare bine ca te-ai hotarat sa te faci " auzita " :)
Si iti multumesc ca citesti !

Anonim spunea...

Wow ce efecte are Edward asupra Bellei :D

Sper sa postezi curand ...

Raluk spunea...

Esti rea .. foarte rea.. si in prima parte te-ai oprit fix knd asa de interesant, stteam cu sufletul la gura . Acu ai facut la fel ..Off sper k maine sa gasesc partea a 3 :D
pup ai grija de tn :*:*:*

dya spunea...

WAw!!!Super!Esti geniala!M-ai lasat in suspans dar nu-i nimic fug la partea a III-a!!!

Andreea spunea...

He he cu Edawrd nu are probleme !
Cat de frumos este one shotul asta si cand ma uit in partea stanga si vad ca mai este doar o parte ... :(

Unknown spunea...

Din nou totul a fost super frumos.
Ador modul ion care i-ai contruit pe Edward si Bella. Sunt asa de...perfecti in tot ce se intampla in poveste. Imi place la nebunie ce ai scris.

Melodia saptamanii