Persoane interesate

sâmbătă, 2 iunie 2012

MEC. Capitolul 5.


Aici capitolul 5 ! Sper sa va bucurati de el , si asteptam multe comentarii ( eu si Veronica , care m-a ajuta foarte mult cu ficul )

____________________________________________________________________________

-         Bellaaaaa, eu stiu cum o sa te razbunam. Si zimbetul de pe fata prietenei sale ii spunea lui Bella ca Jake o sa sufere.

 Bella se aproprie de Alice care se holba la ecranul laptopului. Pe  care il tinea in poalele ei stand pe patul ei  imens. Zambetul ei urias ii spunea Bellei ca nu era de bine . Ideile lui Alice erau intotdeauna … prea … bune pentru a fi puse in practica. Cel putin asa lua Alice refuzurile prietenei sale.
-         Care e idea ta? Intreba Bella asezindu-se langa prietena ei care butona rapid tastele.
-         Ce e ? Ce e ? Intreaba aceasta aproape tipand. Am cea mai marfa metoda de razbunare! Spuse ea aratandu-i lui  Bella imaginea de pe laptop care infatisa o femeie frumoasa, blonda … perfecta, ar fi descris-o Bella.
-         Cine e ea? Intreba Bella incruntandu-se.
-         Pai, mai stii ca l-ai auzit pe Jake vorbind cu asa-zisa lui logodnica, Rose? Intreba Alice.
-         Da, si … ?
-         Ei bine, te uiti la Rosalie Cullen, sora unui multimilionar si viitoarea sotie a lui Jacob Black, spuse ea citind articolul. Conform acestei stiri, se pare ca va fi nunta anului. Spuse ea intocandu-se cu fata la Bella, cu acelasi zambet malefic intiparit pe fata ei draguta.
-         Si? Imi spui asta pentru ca iti place sa ma chinui? Sa-mi amintesti ca am fost trupul cald de o noapte a lui Jacob ? Sau care e smecheria…. ? Spuse Bella lasand propozitia in aer, asteptand un raspuns.
-         Pentru ca, draga mea prietena, am planul perfect pentru a-l pedepsi pe nenorocitul ala de profitor, spuse Alice acid.
     - Alice, poti fi te rog putin mai explicita, ii spuse Bella . Ce plan ? Despre      
       ce vorbesti?
-         Bine, Bella, asta e cel mai genial plan pe care l-am avut …
-         Da, da , stiu … spuse Bella gesticuland cu mana prin aer sa treaca mai departe. Asa spui de fiecare data.
-         Ba nu! Se apara Alice.
-         Ba da! O infrunta Bella.
-         Bine, sa lasam asta acum. Ce vreau sa spun este ca am nevoie de tine sa …
-         Adica eu voi face toata treaba, se plase Bella.
-         Ma lasi sa termin? Se infurie Alice. In plus eu deja am muncit sa fac planul asta briliant pe care tu nici nu vrei sa-l asculti! Spuse ea punandu-si mainile in sold si uitandu-se urat la Bella.
-         Bine, bine, ascult Domnisoara Eu-Sunt-Tipa-Cu-Planul, spuse Bella asezandu-se mai comfortabil fiindca stia ca discutia avea sa fie lunga.

                                   ~~~~~ Dupa doua ore ~~~~~

-         Deci, Alice fă-mă sa inteleg. Rose are un frate milionar, pe nume Edward Cullen , care este disparut? intreba Bella confuza.
-         Ufff, tu nu esti niciodata atenta la ce spun eu  ? Nu este disparut. Doar ca nimeni nu stie cum arata . A facut scoala la nu stiu ce internate de prin Elvetia, sau cam asa ceva si nimeni nu a mai auzit nimic de el. Nimeni nu a reusit sa-I faca vreo poza, spuse Alice serioasa.
      - Si tu de unde stii toate astea, o intreba Bella ridicandu-si o spranceana
          la prietena ei.
     - Ei, Bella, doar ma stii … spuse ea dandu-si parul pe spate. Cand este   
       sa aflu ceva, aflu tot . Plus ca … am cautat mai multe chestii despre  
       aceasta “ Rose “, spuse ea.
-         Bine, si acum de unde incepem? Intreaba Bella curioasa.
-         De fapt … de unde vei incepe tu, spuse Alice zambind. Mai intai, trebuie sa-l gasim pe Edward.
-         Bine … si cum gasim pe cineva care nu stim cum arata? Intreba din nou Bella.
-         Bella, Bella, ma subestimezi draga, spuse Alice. E chiar logic. Ai crede ca pentru o fata asa desteapta ca tine ai gasi singura raspunsul, spuse Alice necajind-o pe Bella.
-         Vrei sa-mi spui odata ? Intreba Bella nervoasa.
-         Bine, gata, nu mai poate omul sa glumeasca … spuse Alice. Pai, avand in vedere ca azi este petrecerea in cinstea logodnei surorii lui,  este evident ca va fi si el acolo. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in restaurant si cu siguranta iti vei da seama, o linisti Alice. Precis trebuie sa fie vreun snob imbracat la patru ace. Si pe fruntea lui sa fie scris – Sunt multimilionar.
-         Pe bune? Intreba Bella serioasa . Tu chiar crezi ca voi sti care e ? Alice, chiar tu ai spus ca va fi evenimentul anului, iar Rose e sora de milionar, deci vor fi sute de invitati . De unde voi sti eu care e Edward?
-         Bella, trebuie doar sa mergi pe instinct . Plus ca am auzit ca arata bine, spuse Alice zambind, si dandu-i un cot in gluma Bellei. Trebuie doar sa-l gasesti, sa mergi la el si sa-i povestesti ce nemernic e Jacob. Nu ti-e mila si de Rose ? Va inselat pe ambele. Sunt sigura ca acest Edward nu o sa permita nunta in aceste  circumstante.
-         Alice, asta este cel mai prost plan de pana acum.
-         Haide Bella, altceva nu prea avem ce face nu-i asa? Deci, decat sa stai toata ziua in pat si sa bocesti dupa mincinos, nenorocit, las, tradator …    insa Bella o intrerupse.
-         Ce vrei sa spui cu asta?
-         Ce vreau sa spun Bella , este ca trebuie sa incercam. Trebuie sa ne agatam chiar si de cea mai mica posibilitate.
-         Pai, in cazul asta, e chiar foarte minuscula … sansa, spuse Bella, zambind si ea.

                                      ~~~~~~~~ Ziua petrecerii de logodna ~~~~~~~~~

-         Alice, nu-mi vine sa cred ca m-ai convins sa fac asta, spuse Bella, vorbind la telefon.
 Era aproape de restaurant, iar prietena ei a avut grija sa o aranjeze astfel incat sa nu atraga atentia asupra ei in mod deosebit. Doar sa se poata intergra printre invitati fara a fi observata.
 Ajunsa in fata restaurantului, observa ca la usa erau multi paparazzi si abia reusi sa se strecoare printre ei. Dupa ce reusi sa treaca nevatamata prin imbulzeala, ajunse in sfarsit in fata salii. Doar ca acolo … surpriza! Doi bodyguarzi .
    -   Scuzati-ma, trebuie sa intru la petrecere , spuse Bella incercand sa intre.
   -  Imi pare rau domnisoara dar nimeni nu intra fara invitatie, spuse unul 
     dintre ei.
-         Si ce te face sa crezi ca nu am invitatie? Spuse Bella furioasa.
-         Aveti? Intreba celalalt tip.
-         Pai … nu, dar il cunosc pe Jacob, spuse ea.
-         Siguuuur ! Spuse el dandu-si ochii peste cap. Cu totii il cunoastem, spuse el . Acum va rog sa va da-ti la o parte, spuse el reluandu-si pozitia de drepti.
-         Dar … Bella o lasa balta si se intoarse cu spatele, insa dintr-o data se intoarse din nou. Si il vazu pe Jacob cum sta brat la brat cu splendida Rose. De furie, fara sa-si dea seama incepu sa-l strige:
-         Jacob, Jacob, hey, lasa-ma sa intruuuuu. Bodyguarzii doar au apucat-o de brate si s-au pornit sa o arunce in strada.
-         Hei, hei! Nu puteti sa ma luati asa pe sus, se planse Bella. Va dau  in judecata pentru vatamare corporala. Voi, gorilelor. Insa, cei doi nu o bagara in seama.
 Dupa ce fu scoasa in strada, Bella, trista, isi suna prietena.
-         Alice ,….
-         Cum a fost? L-ai gasit? E frumos? Intreba Alice repede si nerabdatoare.
-         Alice, Alice, mai usor … nici macar nu am reusit sa intru! Spuse ea trista.
-         Cum asa? Bella, am crezut ca ai trecut peste faptul ca Jake e cu alta …
-         Nu, Alice. Chiar nu am putut intra. Sunt doi bodyguarzi stupizi la intrare si nu lasa pe nimeni fara invitatie, spuse aceasta.
-         Ah … trebuia sa-mi imaginez. Imi pare rau Bella … Bella? Bella? Mai esti acolo? De ce nu-mi raspunzi ? Intreba aceasta ingrijorata.
-         Alice, cred ca tocmai mi-am gasit invitatia, spuse Bella zambind malefic. Se uita la un tip ce se afla sprijinit de copac, uitandu-se la niste poze de pe un aparat de fotografiat.
-         Ce? Ce invitatie? Bella! Nu ma mai lasa sa vorbesc singura aici! Tipa Alice isterica in telefon.
-         Trebuie sa inchid. Vorbim mai tarziu.
 Se aproprie de acel paparazzi observand cat de bine arata . Corp bine lucrat, ochi caprui si un zambet sarmant. Era imbracat  intr-o pereche de blugi cu genunchii rupti. Un maiou alb si o sapca neagra.
     -  Hei tu, spuse Bella, uitandu-se la el. Am o propunere pentru tine , spuse 
      aceasta zambind.
Tipul isi ridica privirea spre ea. O analiza critic. Cu o sprinceana ridicata in sus o intreba:
-         Ce te face  sa crezi ca o sa fiu interesat?
-         Multi bani si faima de a fi primul care i-a facut o poza lui Edward Cullen.

5 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

wow.............nu ma asteptam la asa ceva din partea bellei....mmm....directa...oare acel paparazzi o va ajuta????in prima instanta am crezut ca e vorba chiar de edward:)) dar.....sa vedem ce se va intamppla.....hai cu next-ul!!!

Law spunea...

wow,a fost super!!
ma gandesc ca acel paparazzi e edward,dar sa vedem acum...
de abia astept sa vad ce va face edward daca va afla de jacob si bella..:)

dya spunea...

Am impresia ca acel paparazzi e Edaward dar poate ma insel...Super capitol!Vreau sa vad daca planul va da roade!:*:*Astept next!

Anonim spunea...

Nu cumva tipul e edward?Iar Bella, de data asta ne arata latura curajoasa.Frumos :)
Te astept si pe la mine
http://addictedtothedarkside.wordpress.com/

Anonim spunea...

Imi place de Bella stie sa se foloseasca de oportunități.

Melodia saptamanii