Persoane interesate

marți, 14 august 2012

MEC . Ex capitol

Deci , daca nu intelegeti care e treaba cu titlul va spun eu . Am scris un capitol nou , dar el nu va face parte din povestea originala . E ca un fel de posibilitate , a unei intamplari . Deci nu o luati ca atare .
Eu si Veronica am cazut de acord ca acest capitol sa nu fie parte din fic  , dar eu m-am hotarat totusi sa-l postezi , fiindca am muncit la el si nu ma indur sa-l sterg :((
Deci ... va avertizez ca va fi cam plictisitor , insa aceasta intamplare nu a existat . Deci nu are nicio legatura cu ficul . va rog sa nu interpretati gresit !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Cei doi inca erau in taxi , certandu-se pentru un alt nimic din care se contraziceau .Calatoreau deja de 20 de minute , iar acum erau intr-o zona de campie , deci nici urma de oameni .
-          Nu se poate ! Stiu sigur ca lui Edward i-ar placea patinajul artistic . Dansuri irlandeze ? Pff... pun pariu ca tu ai inventat asta ! se rasti Bella de pe bancheta din spate .
-          Patinaj artistic ? Pff.. ce e aia ? Doar te fatai intr-o rochita pe gheata !E doar versiunea feminina a hocheiului. Si nu am inventat chestia cu dansurile irlandeze . Am auzit ca ii plac chiar foarte mult ! se rasti si Tom .
-          Da , sigur ! spuse Bella dandu-si ochii peste cap . Pun pariu ca Edward e un tip sensibil si e mult mai sofisticat decat tine . Si dansurile irlandeze sunt o prostie . Adica niste tipi imbracati in fuste isi agita picioarele sincron .
-          Ce ? Adica eu cum sunt ? Ce vrei sa spui , ca eu nu sunt sofisticat ? Pentru ca pot fi sofisticat ! se rasti si Tom . Si in plus , dansurile irlandeze sunt chiar fascinante . Si nu sunt imbracati in fuste ci chilturi . Dar tu de unde sa stii ! spuse Tom intorcandu-si privirea inapoi la drum si isi impreuna mainile la piept , enervat .
-          Da , sigur ! Asta da replica , ce sa zic ! spuse si Bella , la fel de enervata .
Soferul isi dadu ochii peste cap . De cand plecasera de la aeroport , o tinura asa incontinu .
Deodata , masina se zgudui , apoi se opri .
-          Ce s-a intamplat ? intreaba panicata Bella .
-          Probabil e ceva de la motor , spuse soferul dandu-se jos sa verifice .
-          Ori s-a stricat din cauza ta ! ii reprosa Tom .
-          Ce ? De ce ar fi vina mea , ma rog ?
-          Ca nu-ti mai tace gura , femeie ! spuse exasperat Tom .
-          Ha ! Ce sa spun . Dar tu ? Si tu ai vorbit intruna de la aeroport ! i-o intoarse Bella .
-          Asta doar pentru ca tu ma enervezi , prin tot ce faci si ce spui ! ii spuse Tom .
-          Da ... , da vina pe  mine , cum sa nu ! Ce galant din partea ta ! spuse ea suparata , coborand din masina , si ducandu-se langa soferul ce inca se uita sub capota masinii .
Edward cobori si el ducandu-se langa sofer .
-          Tu ce ai venit ? intreaba suparata Bella .
-          Chiar vrei sa incepem din nou ? intreba Tom .
-          Tu o incepi , eu ...
-          Da , stiu . E vorba doar de tine . Ce sa zic , printesa s-a suparat ! spuse Tom maimutarindu-se .
-          Poti sa stii ca ...
-          Scuzati-ma ! spuse soferul intrerupand discutia .
-          Ce ?? intrebara amandoi pe un ton rastit uitandu-se la el .
-          Aaa... eu doar vroiam sa va spun ca masina este distrusa . S-a rupt cablul de la ambreaj , deci masina nu va mai putea porni decat dupa ce o voi duce la servis . Am sa dau un telefon sa vina sa-mi ridica masina ! declara soferul .
-          Si noi ? intreba Bella .
-          Poate  veni cu mine  doar unul dintre voi , pana inapoi in oras ! spuse soferul .
-          Dar de ce nu toti chema un alt taxi  aici ? intreba Tom nedumeri .
-          Eu sunt privat . Deci lucrez pe cont propriu . Nu am pe cine chema spuse el .
-          Dar nu vreau sa ma intorc inapoi singura, se plase Bella .
-          Dar cine a spus , ca tu te vei intoarce inapoi ? intreba Tom .
-          Aaa... e de la sine inteles ! Doar nu ai sa ma lasi singura in pustietatea asta ! declara Bella .
-          Da , sigur ! Pun pariu ca nici nu te-ai mai intoarce dupa mine ! Asa ca nu am incredere in tine ! spuse Tom .
-          Hei ! Nu asa se poarta cu o domnisoara ! se apara ea .
-          Da ? Pai e bine , fiindca nu vad niciuna ! spuse Tom .
-          A ! Nu pot sa cred ca ai spus asta , tu ... tu , maimutoi fara creier , ce esti ! se rasti Bella .
-          De fapt stiti ce ? mai bine nu iau pe niciunul cu mine . Fara suparare . Puteti lua o ocazie , ceva sau sa sunati pe altcineva ! spuse soferul .
-          Bine ! spuse Tom impreunandu-si mainile la piept si uitandu-se la Bella .
-          Bun ! spuse si Bella imitandu-i pozitia .
Dupa cateva minute o masina veni si ridica taxiul , iar cei doi ramasera singuri , in mijlocul soselei .
-          Si acum ce facem , cap de dovleac ? intreba Bella .
-          Asteptam o masina ! Ce altceva ? intreba el ironic .
-          Pai asta stiu si eu , doar ca , daca nu ai observat ,  NU TRECE NICI O MASINA !!! spuse ea ultimele cuvinte pe un ton rastit .
-          Ho , femeie ca ma suzesti ! spuse Tom ducandu-si mainile la urechi si intorcandu-si spatele , luandu-o la pas .
-          Hei , ce faci ? intreba Bella fugind dupa el .
-          Ce ti se pare ? Incerc sa plec cat mai departe de tine !
-          Nu ma poti lasa singura aici . In plus , incepe sa se intunece ! spuse Bella imbratisandu-se cu mainile si uitandu-se infricosata in jur .
-          Of  ! Stiam eu ca nu e o idee buna ! spuse el exasperat , continuand sa mearga .

Bella doar zambi , si il urma .
 Soarele  continua sa-si urmeze traseul , fiind inghitit de dealurile din departare . In curand , noaptea se instala  , prinzandu-i pe cei doi inca pe sosea , mergand . Tom mai in fata , iar Bella la cativa pasi mai in spate , ambii carandu-si bagajele .
-          Am obosit ! striga Bella . Si ma dor picioarele ! Si mie foame ! Si nicio nenorocita de masina nu mai vine ! Mai avem mult ? intreba aceasta disperata .
Tom continua sa mearga , privindu-si telefonul fara baterie . Bineinteles ca s-au gandit sa sune un alt taxi . Doar ca planurile nu au mers asa cum au crezut ei . Tom ramasese fara baterie , iar Bella nu evea semnal . Asta da ghinion . Blocat in pustietate , si cu o nesuferita pe cap .
-          Te-am intrebat ceva ! se rasti Bella .
-          Si daca inca nu ti-ai dat seama , incerc sa te ignor ! spuse Tom .
-          De ce ai vrea una ca asta ? intreba Bella contrariata .
-          Pentru ca sper ca si tu vei face la fel , si nu ma vei mai bate la cap ! spuse Tom nervos .

Bella tacu din gura uitandu-se la spatele lui , cu parere de rau . Poate chiar era vina ei ca se aflau acolo . Isi inghiti protestele si continua sa mearga dupa Tom , obosita .
Putin dupa miezul noptii , Tom obosi si el , de atata mers , dar fiind recunoscator linistii . Se mai uita din cand in cand peste umar sa se asigure ca Bella il urmeaza . Contrar a tot ce a spus , nu ar fi lasat-o pe Bella singura in locul ala . Puteau trece orice fel de oameni pe acolo .
 Pana la urma , Tom se aseza pe gemantanul sau , durandu-l picioarele de la atata mers . Bella isi facu si ea aparitia in scurt timp luandu-i exemplul , si asezandu-se pe geamantanul ei . Privi in sus , spre cer , admirand stelele , si in acelasi timp lasandu-si capul pe umarul lui Tom . Acesta fu surprins de gestul fetei , dar nu se opuse . Privi si el cerul , gandindu-se in ce se bagase . Dupa un minut , Bella rupse tacerea .
-          Cand eram mai micuta , mergeam cu familia mea cu cortul . Intodeauna tata avea grija sa faca din privitul stelelor o traditie , spuse ea zambind . Vezi stelele alea , arata ea cu mana spre cer . E carul mare .
-          Nu mi-ai vorbit niciodata de parintii tai , spuse Tom .
-          Pai , au murit acum ceva timp , deci ...
-          Oh . Imi pare rau ! spuse el trist .
-          Nu-i nimic . Asta a fost acum mult timp . Aproape am si uitat , spuse Bella incercand sa zambeasca , dar iesindu-i doar o grimasa .
Mai statura cateva minute admirand cerul cand Tom decreta ca ii este somn .
-          Si unde vom dormi ? intreaba Bella nedumerita .
-          Acolo ! spuse Tom aratand cu degetul  la marginea soselei , unde campul se continua cu niste lanuri de grau .
-          In buruiene ? intreba Bella ingrozita . Daca sunt serpi , si gandaci , si alte vietati scarboase ?
-          Of ... spuse Tom dandu-si ochii peste cap , si indreptandu-se spre locul unde avea sa doarma .
Bella se uita putin incruntata la el , dar se hotari ca nu avea sa doarma in picioare , asa ca il urma . Se aseza langa Tom , pe partea ce era mai aproape de sosea , gandindu-se ca daca avea sa fie vreo vietate , il va avea pe Tom ca cina tarzie . Sau ... mic dejun foarte matinal .
  In curand adormira amandoi , iar Bella se apropie din ce in ce mai mult spre Tom , pana ce ajunse sa se ghemuiasca langa corpul lui . Acesta se trezi , uitandu-se chioras la ea , si zambi , inainte de a-si da jos jacheta si invelind-o pe Bella cu ea , apoi o imbratisa .
Dimineata isi facu loc , iar Tom fu trezit de un sunet ciudata . Isi ridica capul somnoros , vazand o masina in departare .Imediat o trezi si pe Bella , si incepura sa faca semn ca nebunii spre masina , pentru a opri . Norocul lor !
Era o masina ce transporta fan , iar sele doua  , si singurele locuri din masina erau ocupate , iar ei trebuira sa se urce in spate printre balotii de fan proaspat taiat .
 Dupa cativa kilometri in care reusira sa nu se mai certe , cei doipareau ca se impacasera .Tom se uita la Bella si incepuse sa rada .
-          Ce ? intreba ea zambind usor .
-          Ai ceva aici . Lasa-ma sa te ajut ! spuse Tom luandu-i cateva paie din parul Bellei .
-          Oh ! spuse ea incepand sa roseasca . Multumesc !
-          Oricand ! spuse el .
-          Mai avem mult de mers ? intreba Bella , insa nu pe tonul ei plangaret , ci pe unul normal .Tom aprecie asta .
-          Doar cateva minute , apoi vom putea lua un taxi din oras , spuse el .
-          Oh , ce bine ! Abia astept sa fac un dus si sa ma relaxez la piscina ! spuse Bella zambind relaxata .
-          Waw ! spuse Tom .
-          Ce ? Ce s-a intamplat ? intreba Bella confuza .
-          E pentru prima data cand te aud ca spui ceva despre destinatie si nu il incluzi si pe Edward ! spuse Tom razand .
-          Mda ... Cred ca nu trebuia sa fiu asa de obsedata de el . La urma urmelor e si el un om ca oricine ! concluziona ea .
-          In asta sunt de acord ! spuse si Tom .

Un comentariu:

LoStInDr3aMs spunea...

wow...cata cearta!!!:)) mi-a placut>:D< abia astept capitolul oficial:))

Melodia saptamanii